Kontrole bezpieczeństwa
Moderator: Moderatorzy
Kontrole bezpieczeństwa
Hej!
Gdzie poza lotniskami (nie mogę latać z przyczyn zdrowotnych) spotkaliście się z rigczowymi kontrolami bezpieczeństwa ze zdejmowaniem butów?
Gdzie poza lotniskami (nie mogę latać z przyczyn zdrowotnych) spotkaliście się z rigczowymi kontrolami bezpieczeństwa ze zdejmowaniem butów?
- Locutus
- Moderator
- Kontakt:
Kontrole bezpieczeństwa
Osobiście: nigdzie. Nawet przed wejściem do pociągów Eurostar (tych jadących tunelem pod kanałem La Manche), choć bagaż prześwietlają, a pasażerowie przechodzą przez bramki z wykrywaczem metali, butów nie trzeba zdejmować...
Zastanawiam się jak to jest przy wejściu do sądów na przykład... Nigdy nie byłem, a wiem, że też bagaż prześwietlają i przez bramki się przechodzi...
Pozdrawiam!
LOKI
Zastanawiam się jak to jest przy wejściu do sądów na przykład... Nigdy nie byłem, a wiem, że też bagaż prześwietlają i przez bramki się przechodzi...
Pozdrawiam!
LOKI
Komunikacja miejska ma być dla ludzi. Nigdy na odwrót.
Kontrole bezpieczeństwa
Mam wrażenie, że do sądu możnaby kałacha wnieść spokojnie...
Bramki są, ale zazwyczaj siedzą tam dziadki z grupą inwalidzką...
Bramki są, ale zazwyczaj siedzą tam dziadki z grupą inwalidzką...
"W przypadku, jeśli przetarg wygrywa przewoźnik prywatny (co wymaga ustalenia kryteriów rzeczywiście umożliwiających konkurencję) – średnia oszczędność względem przyznania zadania przewoźnikowi komunalnemu z wolnej ręki wynosi 1,12 - 1,13 zł"
Kontrole bezpieczeństwa
Jak byłem w sądzie przy Mogilskim w księgach wieczystych, to miałem wrażenie, że sprawdzają aż nadto dokładnie, bo w kolejce stałem sporo ponad 5min 
Kontrole bezpieczeństwa
Mi zależy na butach...
- Locutus
- Moderator
- Kontakt:
Kontrole bezpieczeństwa
Zależy Ci, żeby ktoś Twoje buty sprawdził? Zamierzasz testować co w butach da się wnieść? Przygotowujesz zamach? :-P :-P :-P
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
Kontrole bezpieczeństwa
Bez takich żartów. Po prostu bardzo lubię zdejmowanie butów i hasanie w skarpetkach. Chciałabym przeżyć zdejmowanie butów przy kontroli...Locutus pisze:Zależy Ci, żeby ktoś Twoje buty sprawdził? Zamierzasz testować co w butach da się wnieść? Przygotowujesz zamach? :-P :-P :-P
Pozdrawiam!
LOKI
Gdyby ktoś pomógł to funduję nawet obiad w Wierzynku
Post scalono - adm. Coffee
- Locutus
- Moderator
- Kontakt:
Kontrole bezpieczeństwa
Ale dlaczego? Poza przygotowywaniem zamachu terrorystycznego autentycznie nie widzę żadnej innej użyteczności takiego testowania...
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
Kontrole bezpieczeństwa
Ależ ja nie chcę nic testować. Chcę po prostu zdjąć buty, puścić je skanerem i przejść sobie przez bramkę w skarpetkach. Ot, tyle. Napisałam, że bardzo lubię zdejmować buty i hasać w skarpetkach. Przejście takiej kontroli jest moim marzeniem. O nic więcej nie chodzi.Locutus pisze:Ale dlaczego? Poza przygotowywaniem zamachu terrorystycznego autentycznie nie widzę żadnej innej użyteczności takiego testowania...
Pozdrawiam!
LOKI
Kontrole bezpieczeństwa
Przecież nikt Ci nie zabrania tak zrobić na bramce bezpieczeństwa na lotnisku.Daga pisze:Ależ ja nie chcę nic testować. Chcę po prostu zdjąć buty, puścić je skanerem i przejść sobie przez bramkę w skarpetkach. Ot, tyle. Napisałam, że bardzo lubię zdejmować buty i hasać w skarpetkach. Przejście takiej kontroli jest moim marzeniem. O nic więcej nie chodzi.Locutus pisze:Ale dlaczego? Poza przygotowywaniem zamachu terrorystycznego autentycznie nie widzę żadnej innej użyteczności takiego testowania...
Pozdrawiam!
LOKI
Myślę, że celnicy nie będą świadomi, że spełniasz swoje fetysze w ten sposób
Kontrole bezpieczeństwa
Odsyłam do pierwszego postu. Napisałam wyraźnie: "(nie mogę latać z przyczyn zdrowotnych)". Dlatego szukam innych miejsc.krawiec pisze:Przecież nikt Ci nie zabrania tak zrobić na bramce bezpieczeństwa na lotnisku.Daga pisze:Ależ ja nie chcę nic testować. Chcę po prostu zdjąć buty, puścić je skanerem i przejść sobie przez bramkę w skarpetkach. Ot, tyle. Napisałam, że bardzo lubię zdejmować buty i hasać w skarpetkach. Przejście takiej kontroli jest moim marzeniem. O nic więcej nie chodzi.Locutus pisze:Ale dlaczego? Poza przygotowywaniem zamachu terrorystycznego autentycznie nie widzę żadnej innej użyteczności takiego testowania...
Pozdrawiam!
LOKI
Kontrole bezpieczeństwa
Nigdzie nie pisałem, żebyś miał gdzieś lecieć.Daga pisze:Odsyłam do pierwszego postu. Napisałam wyraźnie: "(nie mogę latać z przyczyn zdrowotnych)". Dlatego szukam innych miejsc.krawiec pisze:Przecież nikt Ci nie zabrania tak zrobić na bramce bezpieczeństwa na lotnisku.Daga pisze:
Ależ ja nie chcę nic testować. Chcę po prostu zdjąć buty, puścić je skanerem i przejść sobie przez bramkę w skarpetkach. Ot, tyle. Napisałam, że bardzo lubię zdejmować buty i hasać w skarpetkach. Przejście takiej kontroli jest moim marzeniem. O nic więcej nie chodzi.
Kupujesz najtańszy bilet na lot, przechodzisz przez bramki i wracasz.
- Locutus
- Moderator
- Kontakt:
Kontrole bezpieczeństwa
Ba! Skoro chodzenie w skarpetkach jest Twoim fetyszem, to co za problem wypuścić się na miasto w skarpetkach, dla niepoznaki niosąc szpilki w ręce (chyba każdy z nas kiedyś widział kobietę idącą boso i niosącą niewygodne szpilki w ręce)... Nie potrzeba do tego kontroli bezpieczeństwa.
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
Kontrole bezpieczeństwa
Na zewnątrz nie chodziłabym bez butów, tylko w budynkach. Zdejmowanie przy kontroli to po prostu moje takie bardzo wielkie marzenie. Jeśli tylko więc gdziekolwiek poza lotniskiem się z tym spotkaliście to proszę dajcie znać (nawet za granicą).Locutus pisze:Ba! Skoro chodzenie w skarpetkach jest Twoim fetyszem, to co za problem wypuścić się na miasto w skarpetkach, dla niepoznaki niosąc szpilki w ręce (chyba każdy z nas kiedyś widział kobietę idącą boso i niosącą niewygodne szpilki w ręce)... Nie potrzeba do tego kontroli bezpieczeństwa.
Pozdrawiam!
LOKI
-
Mr. Passenger
- Specjalista
Kontrole bezpieczeństwa
Zawsze możesz przejść się do meczetu, tam wymagają zdjęcia butów. Jedynie bramek nie mają, ale za to możesz hasać w skarpetkach ile chceszDaga pisze: Ależ ja nie chcę nic testować. Chcę po prostu zdjąć buty, puścić je skanerem i przejść sobie przez bramkę w skarpetkach.