Nieprawda.Coffee pisze:Myślę, że się da. Będę ścigał o to Mseifera
Sprawy techniczne & forumowe
Moderator: Moderatorzy
Nie bardzorodan pisze:Nieprawda. Nie ważne czy zaznaczam tekst czy od razu klikam "cytuj" - emoty są.
-
Mseifer
- Administrator Techniczny
- Kontakt:
Cytuje emotki...rodan pisze:Nieprawda.Nie ważne czy zaznaczam tekst czy od razu klikam "cytuj" - emoty są.
Teraz popróbowałem - cytuje, ale tylko w opcji cytowania całego postu. W przypadku zaznaczenia fragmentu i kliknięcia "cytuj" emotki są pomijane.
Czyżby foch na lovekrakow.pl? 
Tutaj znajdziesz różne mapy, schematy, obliczenia i wykazy, które dotychczas udostępniłem.
Uniemożliwia to przeglądanie wybranych tematów na forum. Pierwszy raz coś takiego mi się pojawiło.Google Chrome pisze:Niebezpieczeństwo: złośliwe oprogramowanie.
Google Chrome zablokował dostęp do tej strony na pkk.info.pl.
Na tej stronie została umieszczona treść od cdn.memegenerator.net – znanego dystrybutora złośliwego oprogramowania. Wejście teraz na tę stronę najprawdopodobniej zainfekuje Twój komputer złośliwym oprogramowaniem.
Mnie to wyskoczyło jedynie w temacie o kasownikach.
Ze znanuch mi stron oceniających bezpieczeństwo, to Norton Safe Web i AVG threat labs nic nie wykryły, czepia się SiteAdvisor McAfee, ale nie wiem na jakiej podstawie, patrząc na to podejrzewałbym sabotaż.
Komunikacja Miejska w Krakowie jest na pokaz. Jak masa rzeczy w tym mieście.
- Locutus
- Moderator
- Kontakt:
Czy ktoś coś w końcu myśli zrobić z tym, że nieprzeczytane posty zaznaczone są jedynie na podstronie, którą aktualnie otwarliśmy, a przejście na inną podstronę automatycznie oznacza wszystkie posty jako przeczytane w danym wątku (co jest naprawdę wkurzające, gdy nowych podstron jest więcej niż jedna – bo trzeba „ręcznie” śledzić daty dodania postów)? Piszę o tym chyba od miesiąca i ciągle nikt z tym nic nie robi...
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
Komunikacja miejska ma być dla ludzi. Nigdy na odwrót.
-
Mseifer
- Administrator Techniczny
- Kontakt:
W selektywnym też działa.Cukier pisze:Teraz popróbowałem - cytuje, ale tylko w opcji cytowania całego postu. W przypadku zaznaczenia fragmentu i kliknięcia "cytuj" emotki są pomijane.
U mnie na Chrome wciąż nie działa.Mseifer pisze:W selektywnym też działa.
-
Krakowiaczek50
- Dyspozytor
Ja za to mam problem taki iz na karcie forum pojawia mi się logo Orange. Nie wiem czym to może być spowodowane.
- Coffee
- Wisielec pomostowy
- Kontakt:
Usuń sobie ciasteczka w telefonie. Prawdopodobnie któraś reklama albo strona Orange zostawiła uszkodzone ciastko po sobie.
BTW: Jeżeli ktoś ma problem z taplatalkiem: Odinstalujcie go i wejdźcie na forum z poziomu telefonu, powinno Was przekierować automatycznie do taplatalk z już działającym forum. Instalujecie i macie od razu.
A przynajmniej u mnie tak to działało.
BTW: Jeżeli ktoś ma problem z taplatalkiem: Odinstalujcie go i wejdźcie na forum z poziomu telefonu, powinno Was przekierować automatycznie do taplatalk z już działającym forum. Instalujecie i macie od razu.
A przynajmniej u mnie tak to działało.

Ich will dass ihr mir vertraut
Ich will dass ihr mir glaubt
Ich will eure Blicke spüren
Jeden Herzschlag kontrollieren
U mnie niestety nie. Co prawda aplikacja proponuje mi otwarcie strony w taptalku, ale po naciśnięciu "open in app" pojawia się komunikat, że to forum nie jest dostępne w taptalku 
Tutaj znajdziesz różne mapy, schematy, obliczenia i wykazy, które dotychczas udostępniłem.
Pod jaką nazwą szukać pkk w tapatalku? Póki co "platforma" albo "pkk" nie zwracają tego co bym chciał.