Znaczy z czym jest problem?Cukier pisze:BTW. Długo jeszcze będzie się świecił temat z ogłoszeniami administracyjnymi? Trochę to w błąd wprowadza..
Sprawy techniczne & forumowe
Moderator: Moderatorzy
-
Mseifer
- Administrator Techniczny
- Kontakt:
Cały czas się świeci, że mam coś nieprzeczytane w dziale dziś na mieście, więc wiele razy już tam wchodziłem, a tam wszystko przeczytane.
Kaszmir zamieścił wpis o swojej nieobecności. Ujrzałem go wczoraj, po czym teraz znów mam go w dziale "nieprzeczytane". Zaglądam nań drugi i trzeci raz. Odświeżam "nieprzeczytane" i dalej nic...
Z innymi działami takiego problemu nie ma.
Mnie się też czasem tak dzieje, pomaga wejście w dany dział i wybranie "odznacz wszystko jako przeczytane" czy coś takiego (piszę teraz z tapatalka wiec nie mam jak sprawdzić dokładnego sformułowania)
Rozwinięte miasto to nie takie, w którym biedni jeżdżą samochodami. W rozwiniętym mieście bogaci podróżują komunikacją publiczną - Enrique Penalosa.
Zmieniliśmy odrobinę logo - nowe powstało na bazie starej wersji, edytowanej przez jopka36 
- Mistrzejowiczanin
- Dyrektor
Kiedyś był Bombardier na Piastów w logu...
Linia 14 z taborem mieszanym NGT6 i NGT8, Linia 52 w Krakowiakach i NGT8, stanowcze NIE dla bezzasadnej faworyzacji Krowodrzy Górki pod względem taborowym, NIE dla tuneli tramwajowych zamiast metra !!!
Przepraszam za uwagę, ale w LOGO. Nie odmienia się.Mistrzejowiczanin pisze:Kiedyś był Bombardier na Piastów w logu...
Jest bardzo ładne ale nie pasuje do facebookowego kwadratu: zamiast Plat, Kom, Kra, fajniej gdyby było po prostu P, K, K.Kaszmir pisze:Zmieniliśmy odrobinę logo - nowe powstało na bazie starej wersji, edytowanej przez jopka36
Natomiast kompletnie nie podoba mi się nowe zdjęcie w tle. Tramwaj po prawej rozmazany jest "nieartystycznie", a ten po lewej w połowie jest zasłonięty.
Wydawałoby się że to pierdółka, ale mnie taki pomarańczowawy balans bieli i "gwiazdeczki" kojarzą się z n-tym fanpejdżem kmk popularnym wśród mniej niż 100 osób.
To problem mojej przeglądarki, czy jakiś problem na forum z nowym logo, że zakładka tegoż logo mi nie wyświetla, a wcześniej było normalnie? 
Z poprzednim logiem (tym do wczoraj) był podobny problem.rodan pisze:Jest bardzo ładne ale nie pasuje do facebookowego kwadratu: zamiast Plat, Kom, Kra, fajniej gdyby było po prostu P, K, K.![]()
Po prawej mi się podoba, natomiast zgoda co do tego po lewej. Do przemyślenia, pewnie za jakiś czas zmienimy znowu.rodan pisze:Natomiast kompletnie nie podoba mi się nowe zdjęcie w tle. Tramwaj po prawej rozmazany jest "nieartystycznie", a ten po lewej w połowie jest zasłonięty.
Co Ci się wyświetla w zamian? I której przeglądarki używasz?yosujiro pisze:To problem mojej przeglądarki, czy jakiś problem na forum z nowym logo, że zakładka tegoż logo mi nie wyświetla, a wcześniej było normalnie?
Z Chrome i zamiast loga jest po prostu biała kartkaKaszmir pisze:yosujiro napisał(a):
To problem mojej przeglądarki, czy jakiś problem na forum z nowym logo, że zakładka tegoż logo mi nie wyświetla, a wcześniej było normalnie?
Co Ci się wyświetla w zamian? I której przeglądarki używasz?
No, zmieniliśmy znów logo i zdjęcie w tle na fb - w mojej opinii teraz jest naprawdę nieźle
Zdjęcie 405N zrobił jopek36.

Dziwne... a próbowałeś usunąć ciasteczka (choć to raczej nie powinno pomóc)? Na pocieszenie napiszę Ci, że mi Chrome od wczoraj w ogóle nie działa, próbowałem kilku rzeczy i nicyosujiro pisze:Z Chrome i zamiast loga jest po prostu biała kartka
No niestety
Ale wolę taki problem od Twojego
Współczuję 
-
Mseifer
- Administrator Techniczny
- Kontakt:
Odp: Sprawy techniczne & forumowe
Usun pamiec podreczna
Niestety