Sprawy techniczne & forumowe
Moderator: Moderatorzy
- Coffee
- Wisielec pomostowy
- Kontakt:
To jest chyba kwestia jakichś ciastek, bo np. u mnie chodzi wszystko normalnie.

Ich will dass ihr mir vertraut
Ich will dass ihr mir glaubt
Ich will eure Blicke spüren
Jeden Herzschlag kontrollieren
-
CzynDobro4Fun
- Dyrektor
Ciasteczka i wszystko wyczyszczone i dalej nie działa. Tak samo na Firefoxie i IE. 
Trzeba klikać w pomarańczową ikonkę po lewej. U mnie też klikanie w samą nazwę tematu nie działa.
Komunikacja Miejska w Krakowie jest na pokaz. Jak masa rzeczy w tym mieście.
W nowych działach dotyczących kolei brakuje belki "Szybkiej Odpowiedzi".
-
Mseifer
- Administrator Techniczny
- Kontakt:
Faktycznie jest tam problem. Pytanie czemu 
-
CzynDobro4Fun
- Dyrektor
Dzięki, w ten sposób faktycznie działa.Lw25 pisze:Trzeba klikać w pomarańczową ikonkę po lewej. U mnie też klikanie w samą nazwę tematu nie działa.
phpBB3 tak ma, że na nowo dodanych forach / działach (jak zwał tak zwał) z automatu nie dodaje "Szybkiej Odpowiedzi". Gdzieś w opcjach administracyjnych jest przycisk "Włącz szybką odpowiedź na wszystkich forach" - gdzie dokładnie nie powiem, bo nie pamiętam - i tego przycisku trzeba użyć za każdym razem po dodaniu nowych for / działów, inaczej nie będzie na nich wspomnianej belki.Mseifer pisze:Faktycznie jest tam problem. Pytanie czemu
-
Mseifer
- Administrator Techniczny
- Kontakt:
To już dodałem. Ja mówiłem o nieprzeczytanych postachCukier pisze:phpBB3 tak ma, że na nowo dodanych forach / działach (jak zwał tak zwał) z automatu nie dodaje "Szybkiej Odpowiedzi". Gdzieś w opcjach administracyjnych jest przycisk "Włącz szybką odpowiedź na wszystkich forach" - gdzie dokładnie nie powiem, bo nie pamiętam - i tego przycisku trzeba użyć za każdym razem po dodaniu nowych for / działów, inaczej nie będzie na nich wspomnianej belki.Mseifer pisze:Faktycznie jest tam problem. Pytanie czemu
Z tego co kojarzę, to w starej wersji forum, była możliwość oznaczenia danego tematu jako tematu ignorowanego, przez co nie wyskakiwały żadne powiadomienia o tym, iż w danym wątku pojawiła się nowa wypowiedź. Nie mogę znaleźć analogicznego narzędzia tutaj. Źle szukam czy rzeczywiście nie ma takiej opcji? A jak nie ma, to czy mogłaby być? 
Tutaj znajdziesz różne mapy, schematy, obliczenia i wykazy, które dotychczas udostępniłem.
Masz dość tematu "prezydenckiego"?
Bo ja to bym chętnie go zignorował jakby była taka możliwość 
O widzę że jest nas tutaj więcejyosujiro pisze:Masz dość tematu "prezydenckiego"?![]()
A drugi temat którego tutaj nie lubię, to "Sprawy polityczne w kraju" ale ten na szczęście ostatnio ucichł
- Allemon
- Dyrektor
- Kontakt:
Mam propozycje aby subfora kolejowe były dostępne do kliknięcia (Widoczne) od strony głównej forum.
Bara de döda stiger av i Kymlinge
- Coffee
- Wisielec pomostowy
- Kontakt:
Gotowe 

Ich will dass ihr mir vertraut
Ich will dass ihr mir glaubt
Ich will eure Blicke spüren
Jeden Herzschlag kontrollieren
Prośba do administracji. Proszę o przeniesienie wszystkich żartów primaaprilisowych z tego wątku do wątku "Pośmiejmy się". Podobnie proszę o usunięcie tego wpisu lub jego przeniesienie jak wyżej.
Tutaj znajdziesz różne mapy, schematy, obliczenia i wykazy, które dotychczas udostępniłem.
Przeniosłem do tematu "Prima aprilis 2015" w Koszutomta1 pisze:Prośba do administracji. Proszę o przeniesienie wszystkich żartów primaaprilisowych z tego wątku do wątku "Pośmiejmy się". Podobnie proszę o usunięcie tego wpisu lub jego przeniesienie jak wyżej.
http://pkk.info.pl/viewtopic.php?f=31&t=3662
Mam nadzieję, że nie pominąłem żadnego postu - jeśli jednak tak, to gratuluję autorowi (autorom)