Teraz jest bardzo fajnie.Kaszmir pisze:No, zmieniliśmy znów logo i zdjęcie w tle na fb - w mojej opinii teraz jest naprawdę nieźleZdjęcie 405N zrobił jopek36.
Sprawy techniczne & forumowe
Moderator: Moderatorzy
Zebrało największą ilość polubień ze wszystkich zdjęć w tle do tej pory - nawet mimo tego, że poprzednie było zmienione ledwie dzień wcześniej - więc chyba się spodobałorodan pisze:Teraz jest bardzo fajnie.
Czy jest możliwość zmiany czasu forumowego na zimowy? Bo przy postach dalej wyświetla się letni (godzinę późniejszy) - ot teraz jest godzina 0:59 na moim laptopie, a tenże właśnie post jest wyświetlany na forum jako:
przez suchy » 1 lis 2014, o 01:59
przez suchy » 1 lis 2014, o 01:59
Jasne, http://pkk.info.pl/ucp.php?i=174 przestaw strefę na Zachodnioeuropejską
Prościej po prostu wyłączyć czas letni w ustawieniach.flosan pisze:Jasne, http://pkk.info.pl/ucp.php?i=174 przestaw strefę na Zachodnioeuropejską
Komunikacja Miejska w Krakowie jest na pokaz. Jak masa rzeczy w tym mieście.
Dzięki, nie sądziłem że to każdy sam sobie zmienia, tylko że leci odgórnie (w końcu skoro w całym kraju zmienia się czas, to czemu niektórzy na PKK mieliby być wyjątkowi?) 
Panowie wyjaśnijcie mi ciekawostkę. 
Gdy nie jestem zalogowany to jest całkowicie inna godzina każdego z postów niż jak to już uczynię? Chodzi o to, że będąc nie zalogowany widzę powiedzmy post "x" napisany przez użytkownika "z" o godzinie powiedzmy 9,33 a gdy się zaloguję to ten sam post jest napisany o godzinę wcześniej czyli o 8,33.
Gdy nie jestem zalogowany to jest całkowicie inna godzina każdego z postów niż jak to już uczynię? Chodzi o to, że będąc nie zalogowany widzę powiedzmy post "x" napisany przez użytkownika "z" o godzinie powiedzmy 9,33 a gdy się zaloguję to ten sam post jest napisany o godzinę wcześniej czyli o 8,33.
Gdzieś w ustawieniach jest zdaje się aby posty były wyświetlane wg różnych stref czasowych, może masz złą strefę ustawioną? Przed zalogowaniem pewnie podaje prawdziwy czas 
Korzystam z tapatalka więc nie mam jak sprawdzić gdzie dokładnie są te ustawienia.
Korzystam z tapatalka więc nie mam jak sprawdzić gdzie dokładnie są te ustawienia.
Rozwinięte miasto to nie takie, w którym biedni jeżdżą samochodami. W rozwiniętym mieście bogaci podróżują komunikacją publiczną - Enrique Penalosa.
Panel użytkownika (na górze, po prawej) -> Ustawienia (menu, po lewej) -> Ustawienia prywatne -> Strefa czasowa.
- Coffee
- Wisielec pomostowy
- Kontakt:
Prosiłbym, aby co poniektórzy nie przedłużali sobie postów, pisząc każde zdanie od nowej linijki. To dość znacznie, a niepotrzebnie wydłuża cały wątek.
Kolejna uwaga: Prosiłbym o wpisywanie w komentarzu powodu zgłoszenia, a nie wysyłania czego popadnie. Od dnia dzisiejszego takie zgłoszenia (puste, błędnie oznaczone) będą zamykane bez rozpatrywania.
Kolejna uwaga: Prosiłbym o wpisywanie w komentarzu powodu zgłoszenia, a nie wysyłania czego popadnie. Od dnia dzisiejszego takie zgłoszenia (puste, błędnie oznaczone) będą zamykane bez rozpatrywania.

Ich will dass ihr mir vertraut
Ich will dass ihr mir glaubt
Ich will eure Blicke spüren
Jeden Herzschlag kontrollieren
-
Mseifer
- Administrator Techniczny
- Kontakt:
Na forum pojawiło się kilka nowości:
- kliknięcie w temat powoduje przeniesienie do pierwszego nieczytanego posta
- na stronie głównej z prawej strony pokazuje ostatnio komentowany temat i klikając w jego odnośnik jesteśmy kierowani do pierwszego nieczytanego posta
- na stronie głównej z prawej strony pokazuje ostatnio komentowany temat i klikając w jego odnośnik jesteśmy kierowani do pierwszego nieczytanego posta
Oba działają. Mseifer, kawał dobrej robotyMseifer pisze:Na forum pojawiło się kilka nowości:
-
CzynDobro4Fun
- Dyrektor
Czy ktoś jeszcze ma teraz taki problem, że jak wejdzie w "nieprzeczytane posty" i pokazuje się cała lista tematów, ale kliknięcie w jakikolwiek temat nie powoduje przekierowania do niego, tylko do "nieprzeczytane posty"?
@CzynDobro4Fun Mam tak samo. Przekierowanie do pierwszego nieczytanego wpisu działa tylko wtedy gdy z głównej strony forum wejdziesz do jakiegoś działu i klikniesz nazwę danego wątku.
Również i u mnie ten problem wystąpił. Chyba jakiś chochlik się wdarł do systemu podczas przeróbki