jopek36 pisze:tarantulaw2 pisze:2. Jak strona sie zaladuje na górze będzie baner z informacja o wsparciu TT. Dajemy Open in app.
Po zrobieniu tej czynności, przeglądarka nie znajduje TT2 (pobrałem go z chomikuj) i kieruje mnie do sklepu Play, gdzie mam pobrać TT4... Natomiast gdy wchodzę do TT2 i chcę wyszukać forum, to wyświetla się, że jest problem z katalogiem i żeby spróbować później
Czy możliwe jest przystosowanie forum do obsługi przez TT4?
Aż ciężko mi w to uwierzyć. Po pobraniu tt2 zainstalowaliscie go na telefonie? Musi być zainstalowany, wtedy open in app zadziała.
Na pewno ten sposób działa, robiłem go kiedyś na Moto G z Androidem 4.4.2, robiłem i dziś na One S (Z520e, S4) z 4.2.2.
Wysłane z mojego HTC One S Z520e za pomocą Tapatalk.
petr pisze:Wszystko pięknie, a co z Tapatalk dla Windows Phone?

Skyscrapercity działa pięknie, PKK nie znajduje w ogóle

Ktoś próbował?
Tt dla WP jest już pisany tak jak TT4, czyli jak zacznie działać Tapatalk 4 to zacznie też i na WP.
Coffee pisze:Forum jest przystosowane. Dane telefonów były mi potrzebne do złożenia raportu działalności. Przy okazji zapytałem paru speców z PHP i czekam na wyniki.
Szkoda tylko że jak pytałem chłopaków z Android.com.pl to moje posty w innym dziale dostawały zdawkowe odpowiedzi...