Sprawy techniczne & forumowe
Moderator: Moderatorzy
- tarantulaw2
- Dyrektor
- tarantulaw2
- Dyrektor
Panowie, mam pewien problem z forum.
Na komputerze w pracy, jak używam internetu mobilnego od Play, CZASAMI uda mi się wejść na forum, ale wejście w jakąkolwiek podstronę forum powoduje błąd połączenia w przeglądarce. I nieważne czy to Chrome, czy Firefox - za każdym razem to samo.
Natomiast jak używam karty SIM T-Mobile, problem nie występuje.
Ktoś, coś?
Na komputerze w pracy, jak używam internetu mobilnego od Play, CZASAMI uda mi się wejść na forum, ale wejście w jakąkolwiek podstronę forum powoduje błąd połączenia w przeglądarce. I nieważne czy to Chrome, czy Firefox - za każdym razem to samo.
Ktoś, coś?
Czy istnieje możliwość permanentnej blokady jakiegoś numeru IP/zakresu IP w taki sposób, że niemożliwym staje się nawet wejście na stronę logowania?
Tutaj znajdziesz różne mapy, schematy, obliczenia i wykazy, które dotychczas udostępniłem.
-
Krakowiaczek50
- Dyspozytor
Ja osobiście korzystam z internetu w telefonie z fizyczną klawiaturą i forum przegląda mi się wygodnie. Na androidzie jest wiele lepiej.help3r pisze:Czy jest szansa na dodanie wsparcia dla Tapatalka na forum ?
Często przeglądam sobie fora , np w drodze do szkoły , i moim zdaniem dużo wygodniej jest jednak korzystać za pomocą Tapatalka niż przeglądać przez przeglądarkę WWW.
Być może coś z zasięgiem. Czasem mam na mobilnym internecie lub WiFi podobnie na różnych stronach.tarantulaw2 pisze:Panowie, mam pewien problem z forum.
Ktoś, coś?
Z tego co się uczyłem to istnieje. Jednak przy zmiennym IP (np. Neostrada), czy tez korzystaniu z mobilnego internetu blokada znika po każdym wyłączeniu modemu/telefonu i ponownym go uruchomieniu.tomta1 pisze:Czy istnieje możliwość permanentnej blokady jakiegoś numeru IP/zakresu IP w taki sposób, że niemożliwym staje się nawet wejście na stronę logowania?
Prawdopodobnie zablokowane IP, być może jak pisze yosujiro dzięki bombowcowi.Sgriffin pisze:Na wydziale mechanicznym się nie da wejść
No właśnie o tym mówięSgriffin pisze:Na wydziale mechanicznym się nie da wejść
Na pewno nie dzięki bombowcowi. Na PK na Mechanicznym nie mogę się zalogować co najmniej od miesiąca.Krakowiaczek50 pisze:Prawdopodobnie zablokowane IP, być może jak pisze yosujiro dzięki bombowcowi.
Tutaj znajdziesz różne mapy, schematy, obliczenia i wykazy, które dotychczas udostępniłem.
- tarantulaw2
- Dyrektor
Ale wszystkie inne strony normalnie działają.Krakowiaczek50 pisze:Być może coś z zasięgiem. Czasem mam na mobilnym internecie lub WiFi podobnie na różnych stronach.
Bombowca nie ma od 18.03.tomta1 pisze:Na pewno nie dzięki bombowcowi. Na PK na Mechanicznym nie mogę się zalogować co najmniej od miesiąca.
- Coffee
- Wisielec pomostowy
- Kontakt:
Uwaga, pilny komunikat!
W związku z ciągłymi atakami Bombowca (i innych jego kont) rozważamy opcję zgłoszenia tegoż faktu na policję.
W związku z tym proszę bardzo o nie karmienie jego trollowych zapędów. Próba pomocy lub udostępniania środków pozwalających na dalsze uprzykrzanie nam życia będą odbierane jako współudział i również odpowiednie organy ścigania zostaną o tym poinformowane.
W związku z ciągłymi atakami Bombowca (i innych jego kont) rozważamy opcję zgłoszenia tegoż faktu na policję.
W związku z tym proszę bardzo o nie karmienie jego trollowych zapędów. Próba pomocy lub udostępniania środków pozwalających na dalsze uprzykrzanie nam życia będą odbierane jako współudział i również odpowiednie organy ścigania zostaną o tym poinformowane.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2014, o 14:14 przez Coffee, łącznie zmieniany 3 razy.

Ich will dass ihr mir vertraut
Ich will dass ihr mir glaubt
Ich will eure Blicke spüren
Jeden Herzschlag kontrollieren
Nie zostały usunięte, lecz jedynie schowane. Mamy coś w rodzaju ukrytego odpowiednika Kosza, gdzie trafiają takie właśnie tematy. Admini wciąż mają do nich dostęp.Cukier pisze:Tylko skoro wczorajsze posty zostały usunięte to w zasadzie nie ma żadnych dowodów. Chyba że masz na myśli zgłoszenie w razie kolejnego ataku