Wieści z PT
Moderator: Moderatorzy
-
- Moderator fb pkk
Wieści z PT
Tak jest napisane na stronie Michała bez #RW ani bez #HW.Arsents pisze:Napisał samo "161" bez RW?
Wieści z PT
Wagon #161 w ubiegłym miesiącu przeszedł w TR naprawę blacharki i został pomalowany na biało. Ma być w reklamie. Od jakiegoś czasu stoi w Podgórzu. Możliwe, że zostanie w PT.
-
- Moderator fb pkk
Wieści z PT
A wiesz może czy dawny #3060 po remoncie dostał nowa mordkę? 

Wieści z PT
RF323 stał wczoraj od strony Brożka, ma ten sam wygląd jak miał za wyjątkiem środkowego członu. To jest remont ekonomiczny i wydaje mi się, że członów skrajnych nawet nie malowano.
Wieści z PT
Czyli to by był raczej GT8SNF niż GT8C?
Komunikacja Miejska w Krakowie jest na pokaz. Jak masa rzeczy w tym mieście.
Wieści z PT
No raczej tak, bo nie ma zmiany elektryki na Choppery.Lw25 pisze:Czyli to by był raczej GT8SNF niż GT8C?
Wieści z PT
@lukaskrk - #323 miał już nową "mordkę" po wypadku.
29.09.2018 koniec unifikacji malowania taboru
Wieści z PT
Zdaje się że pytanie nie było o pierwszą wersję bulwy GT8S, której się dorobił #3060(#RF323) gdy po przeszło dwóch latach od sprowadzenia w ogóle pokazał się na mieście, tylko o nowszą wersję taką jak w N8C którą dostał #3050(#RF313) przy okazji wstawienia niskiego członu.Arsents pisze:@lukaskrk - #323 miał już nową "mordkę" po wypadku.
EDIT:
Już jest z poprawione na RW161.lukaskrk pisze:Tak jest napisane na stronie Michała bez #RW ani bez #HW.Arsents pisze:Napisał samo "161" bez RW?
Wieści z PT
Wydaje mi się, że RF323 dostał klimatyzatory takie jak RF313.
Wieści z PT
Dokładnie o to mi chodziło co Cukier mówi.
Komunikacja Miejska w Krakowie jest na pokaz. Jak masa rzeczy w tym mieście.
Wieści z PT
A czy RW161 nie będzie aby obsługiwał jednej z siódemek?
Wieści z PT
Na terenie zajezdni na lawecie stoi jakiś 13N.
-
- Specjalista
Wieści z PT
HW114 (teraz już RW) trafił na Brożka
Wieści z PT
Tak. Dokładnie cały skład wiedeński został wczoraj nad ranem wysłany do PT gdzie ma zasilić podgórską flotę 32 metrowych pojazdów.busfan1234 pisze:HW114 (teraz już RW) trafił na Brożka
![:]](./images/smilies/fake-smile.gif)