Szkieletor i inne wysokościowce w mieście
Moderator: Moderatorzy
-
- Dyrektor
Czy tylko ja uważam, że takich idiotów powinni zrzucić z ostatniego piętra szkieletora?
Ta grupa ludzi codziennie w ogóle nie istnieje, a jak pojawia się rozgłos, możliwość sławy (chociaż wszyscy na nich psioczą) to uruchamia się dziki instynkt. Zrzucić to nie, sami powinni skoczyć.
Nie. Nie tylko Ty. Ja jestem podobnego zdania.CzynDobro4Fun pisze:Czy tylko ja uważam, że takich idiotów powinni zrzucić z ostatniego piętra szkieletora?
A jak dla mnie to za łagodna kara. Pół biedy jak wstrzymają pracę tylko na okres lęgowy. Jeżeli później nastąpi przeniesienie ptactwa, to jeszcze jakoś bedzie można to przełknąć. Jeżeli dalej bedzie blokowane, to ewidentnie kolejni ekolodzy biją pianę tylko po to aby dostać "w łapę" od inwestora jak to zwykle bywa w takich przypadkach. Przecież kasa na funkcjonowanie organizacji ekologicznych sama się nie wyczaruje :-Prafaello pisze:Nie. Nie tylko Ty. Ja jestem podobnego zdania.CzynDobro4Fun pisze:Czy tylko ja uważam, że takich idiotów powinni zrzucić z ostatniego piętra szkieletora?
Szkieletor będzie skontrolowany. Inspektorzy wejdą na budowę razem z policją
http://www.gazetakrakowska.pl/wiadomosc ... a,9957690/
W mojej opinii wykonawca miał wystarczającą ilość czasu, aby "zatrzeć ślady" istnienia ewentualnych gniazd, choć trudno jest ocenić kto teraz ma rację - czy MTO chce się przyczepić byle czego (nawet jeśli nieprawdziwe), aby uziemić inwestycję bądź rzeczywiście wykonawca po prostu "olał" tą sprawę i może mieć teraz problemy, co znów opóźni przebudowę...
http://www.gazetakrakowska.pl/wiadomosc ... a,9957690/
W mojej opinii wykonawca miał wystarczającą ilość czasu, aby "zatrzeć ślady" istnienia ewentualnych gniazd, choć trudno jest ocenić kto teraz ma rację - czy MTO chce się przyczepić byle czego (nawet jeśli nieprawdziwe), aby uziemić inwestycję bądź rzeczywiście wykonawca po prostu "olał" tą sprawę i może mieć teraz problemy, co znów opóźni przebudowę...
Witam,
Na całej konstrukcji nie ma gniazd ptaków, kontrola wykaże tylko ten stan. Nie ma obaw co do opóźnienia czy przerwania rozbiórki konstrukcji.
Pozdrawiam,
-.
Na całej konstrukcji nie ma gniazd ptaków, kontrola wykaże tylko ten stan. Nie ma obaw co do opóźnienia czy przerwania rozbiórki konstrukcji.
Pozdrawiam,
-.
Jestem gorszego sortu
- Mistrzejowiczanin
- Dyrektor
Oczywiście, że nie ma. Po prostu jeszcze tzw. ,,ornitolodzy'', chcą jeszcze się przydzwonić do tego Szkieletora, aby trochę ewentualnie pieniędzy wyciągnąć. Jak je dostaną, to już żaden Sokolik, czy Kukułka nie będą ich obchodzić.Packie pisze:Witam,
Pozdrawiam,
-.
Linia 14 z taborem mieszanym NGT6 i NGT8, Linia 52 w Krakowiakach i NGT8, stanowcze NIE dla bezzasadnej faworyzacji Krowodrzy Górki pod względem taborowym, NIE dla tuneli tramwajowych zamiast metra !!!
Niech wstrzymają budowę na czas kontroli, a jak nic nie będzie to niech im naliczą kary za wstrzymywanie sprzętu itd, stawki sobie można ustalić i wtedy im się odechce takich działań.
Nie będzie wstrzymania budowy na czas kontroli.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Jestem gorszego sortu
Napisałem tak jakby może zechcieli tym razem zabawić się przedsiębiorcy z ornitologami w kotka i myszkę.
Witam,
po przeprowadzonej w dniu dzisiejszym kontroli, nie stwierdzono aby na konstrukcji znajdowały się gniazda ptaków. Prace trwają bez przeszkód.
Pozdrawiam,
po przeprowadzonej w dniu dzisiejszym kontroli, nie stwierdzono aby na konstrukcji znajdowały się gniazda ptaków. Prace trwają bez przeszkód.
Pozdrawiam,
Jestem gorszego sortu
Ornitolodzy powinni ponieść koszty tej bezsensownej kontroli.Packie pisze:Witam,
Pozdrawiam,
Fotogaleria z wyburzania dolnej części Szkieletora:
http://www.radiokrakow.pl/galerie/rapor ... kieletora/
http://www.radiokrakow.pl/galerie/rapor ... kieletora/
Ciekawe czy się jednak za naszego życia doczekamy.