Regulamin Forum PKK, Ogłoszenia administracyjne
Moderator: Moderatorzy
Znowu?
Tutaj znajdziesz różne mapy, schematy, obliczenia i wykazy, które dotychczas udostępniłem.
Przynajmniej junior moderatorzy się wyrobią!tomta1 pisze:Znowu?
Właśnie, znowu? to forum nie żyje bez Kaszmira! no ale dobrze, że są chociaż juniorzy .Kaszmir pisze:Przynajmniej junior moderatorzy się wyrobią!tomta1 pisze:Znowu?
Ciekawe skąd tym razem nas pozdrowisz .
Edit. P.S. Udanych wojaży! Jak będą jakieś ciekawe wozy KM to wrzuć na forum.
- pawelenator
- Kierownik
- Kontakt:
Pozdrowienia... z Hawajówflosan pisze:Ciekawe skąd tym razem nas pozdrowisz .
U Was już poniedziałek rano, tutaj jeszcze niedziela wieczór!
Zdjęcia prosimy !
- krakowianka
- Dyrektor
Super! Miłego wypoczynkuKaszmir pisze:Pozdrowienia... z Hawajów
- Coffee
- Wisielec pomostowy
- Kontakt:
Uwaga! W dniu dzisiejszym zostaje przywrócona ręczna aktywacja kont. Jak za ostatnim razem, do odwołania.
Ich will dass ihr mir vertraut
Ich will dass ihr mir glaubt
Ich will eure Blicke spüren
Jeden Herzschlag kontrollieren
Proszę bardzo Choć zaznaczam, nie mam dużego doświadczenia w pisaniu takich relacji, muszę się jeszcze dużo poduczyć!scyzor663 pisze:Zdjęcia prosimy !
http://pkk.info.pl/viewtopic.php?p=114305#p114305
Od dziś do soboty będzie mnie mniej na forum, albo wcale.
Ponieważ j. moderatorowi tarantulaw2 trochę się zmieniła sytuacja i zapowiedział, że będzie wchodził na forum rzadziej, postanowiliśmy (za obopólną zgodą) dodać do jego działów po jednym dodatkowym moderatorze.
"Dzisiaj na mieście" -> Adams
"Układ komunikacyjny" -> Adams
"Pojazdy km" -> Lw25
"Historia" -> jopek36
"Dzisiaj na mieście" -> Adams
"Układ komunikacyjny" -> Adams
"Pojazdy km" -> Lw25
"Historia" -> jopek36
1. Dodany nowy punkt do regulaminu forum:
Art. 2 §12. Zabrania się stosowania stopek (podpisów) dłuższych niż 2 linijki, 150 znaków, w kolorze innym niż czarny (wyjątek - linki do stron) oraz powiększania tekstu.
2. Dodałem Juniorom możliwość moderacji działu "Inne" - ponieważ zdarzały się sytuacje, gdy potrzebowali przenieść pojedyncze posty do tego działu i bez tej funkcji nie mogli.
Art. 2 §12. Zabrania się stosowania stopek (podpisów) dłuższych niż 2 linijki, 150 znaków, w kolorze innym niż czarny (wyjątek - linki do stron) oraz powiększania tekstu.
2. Dodałem Juniorom możliwość moderacji działu "Inne" - ponieważ zdarzały się sytuacje, gdy potrzebowali przenieść pojedyncze posty do tego działu i bez tej funkcji nie mogli.
Jestem za ! Ale myślę, że warto dodać tą informacje na główna stronę forum bo tutaj nie wszyscy zaglądają. No i określić jakąś datę do której nieodpowiednie podpisy mają zniknąć (np. tydzień)Kaszmir pisze:Zabrania się stosowania stopek (podpisów) dłuższych niż 2 linijki, 150 znaków, w kolorze innym niż czarny (wyjątek - linki do stron) oraz powiększania tekstu.
Dłuższych czy wyższych? W każdym razie poparcie znajdzie się u prawie każdego. Przyda się trochę dyscypliny.Kaszmir pisze:Art. 2 §12. Zabrania się stosowania stopek (podpisów) dłuższych niż 2 linijki, 150 znaków, w kolorze innym niż czarny (wyjątek - linki do stron) oraz powiększania tekstu.
O ile z ideą pozbycia się podpisów mogę się zgodzić, o tyle całkowity zakaz powiększania tekstu jest moim zdaniem zbyt rygorystyczny. Owszem, gdy ktoś pisze jak głupi całego posta wielką czcionką, to takie zachowanie należy tępić. Natomiast czasem ktoś pisze swego rodzaju artykuł i chciałby nadać poszczególnym akapitom nagłówki nieco większą czcionką i wtedy naprawdę nie widzę w tym nic złego.