05.08.2019
Moderator: Moderatorzy
05.08.19
Bo chociażby można nie wiedzieć co to jest?
Możemy hipotetycznie założyć, że dostałem informację od osoby, która go widziała i zwróciła uwagę na to, że jest to niestandardowy autobus jak na krakowskie warunki (białe malowanie), więc zapamiętała numer taborowy i się nim ze mną podzieliła, ja wrzuciłem info - tak samo nie wiedząc co to jest, sądząc że coś nowego, bo dotychczasowa numeracja kończy się na 095
Post pisany był na szybko. Mogłeś uzupełnić bez złośliwości lub wypowiedzieć się w odpowiednim do tego temacie (Mercedes Citaro/Conecto lub Autobusy elektryczne i hybrydowe).
PS. Jak moderator może poprawić w tytule wątku "19" na "2019" to byłbym wdzięczny, odruchowo kliknąłem w podpowiedzi skróconą wersję daty + post w pośpiechu i nie zauważyłem błędu względem standardowego nazywania tematów.
Data poprawiona - adm. K

Możemy hipotetycznie założyć, że dostałem informację od osoby, która go widziała i zwróciła uwagę na to, że jest to niestandardowy autobus jak na krakowskie warunki (białe malowanie), więc zapamiętała numer taborowy i się nim ze mną podzieliła, ja wrzuciłem info - tak samo nie wiedząc co to jest, sądząc że coś nowego, bo dotychczasowa numeracja kończy się na 095

Post pisany był na szybko. Mogłeś uzupełnić bez złośliwości lub wypowiedzieć się w odpowiednim do tego temacie (Mercedes Citaro/Conecto lub Autobusy elektryczne i hybrydowe).
PS. Jak moderator może poprawić w tytule wątku "19" na "2019" to byłbym wdzięczny, odruchowo kliknąłem w podpowiedzi skróconą wersję daty + post w pośpiechu i nie zauważyłem błędu względem standardowego nazywania tematów.
Data poprawiona - adm. K
05.08.2019
Zatrzymanie przy R. Podgórskim->Korona. Pierwszy stoi NGT6.
Edit: ruch wznowiony.
Edit2 16:42: jakiś SU18 z IV generacji jako "Centrum Jana Pawła II". Widziany na Powstańców Wlkp.->Kamieńskiego.
Edit: ruch wznowiony.
Edit2 16:42: jakiś SU18 z IV generacji jako "Centrum Jana Pawła II". Widziany na Powstańców Wlkp.->Kamieńskiego.
-
- Specjalista
05.08.2019
Udało mi się takich Solarisów zobaczyć trzy, z czego jeden z nich postanowił się zepsuć przy Matecznym. Jeśli mnie pamięć nie myli to kilka minut później podstawiono któregoś z III generacji jako rezerwę.lukaszpdg pisze: Edit2 16:42: jakiś SU18 z IV generacji jako "Centrum Jana Pawła II". Widziany na Powstańców Wlkp.->Kamieńskiego.
Ktoś wie z jakiej okazji takie kursy się odbyły?
05.08.2019
Raczej zwykłe wypożyczenie. Raz na jakiś czas zdarzają się zorganizowane grupy, potrzebujące nawet i taką ilość autobusów.
05.08.2019
Zdecydowanie tak!Brociu pisze:Post pisany był na szybko. Mogłeś uzupełnić bez złośliwości lub wypowiedzieć się w odpowiednim do tego temacie

S C A N I A
-
- Kierownik
05.08.2019
Ja widziałem ich 7.Mr. Passenger pisze:Udało mi się takich Solarisów zobaczyć trzy, z czego jeden z nich postanowił się zepsuć przy Matecznym. Jeśli mnie pamięć nie myli to kilka minut później podstawiono któregoś z III generacji jako rezerwę.lukaszpdg pisze: Edit2 16:42: jakiś SU18 z IV generacji jako "Centrum Jana Pawła II". Widziany na Powstańców Wlkp.->Kamieńskiego.
Ktoś wie z jakiej okazji takie kursy się odbyły?