A proszę bardzo, niech walczy. Mogę tylko zapewnić, że wiarygodnych dowodów na to niema, z resztą wątpię żeby "świadkowie" pamiętali sytuacje sprzed 10 lat, bez sugerowania im odpowiedzi, co można łatwo udowodnić (choćby w tym wątku widać, jakim Kaszmir jest manipulantem).
Sprawy techniczne & forumowe
Moderator: Moderatorzy
- Coffee
- Wisielec pomostowy
- Kontakt:

Ich will dass ihr mir vertraut
Ich will dass ihr mir glaubt
Ich will eure Blicke spüren
Jeden Herzschlag kontrollieren
- Locutus
- Moderator
- Kontakt:
Sprawę sądową to ja jestem sobie w stanie wyobrazić tylko w jednej sytuacji: jeśli Kaszmir po przejęciu FB PKK zamierza markę PKK po prostu komuś sprzedać. Bo obecnie PKK jest działalnością całkowicie hobbystyczną, z której może i jest spora satysfakcja, zwłaszcza jak się uda coś wywalczyć w sprawie poprawy zbiorkomu krakowskiego, ale materialnych korzyści nie ma żadnych. Wręcz przeciwnie - na serwer i domenę dla forum zrzucamy się z własnej kieszeni. Więc wydawać na adwokata i koszty procesu w sprawie, która w dodatku jest nieoczywista, byłoby sprawą co najmniej dziwną...
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
Komunikacja miejska ma być dla ludzi. Nigdy na odwrót.
Cóż... Parę występów w mediach i już woda sodowa do głowy uderzyła?
Właśnie dostałem na PKK powiadomienie, że zostałem zacytowany… w maju 2019. Serwer lubi styl retro? Bo ja niekoniecznie.
Tutaj znajdziesz różne mapy, schematy, obliczenia i wykazy, które dotychczas udostępniłem.
- Locutus
- Moderator
- Kontakt:
Został zacytowany Twój post z maja 2019., ale cytowanie to świeża akcja: viewtopic.php?p=229493#p229493
Pozdrawiam!
LOKI
Tak, mój post z maja 2019 r. został zacytowany w maju 2019. Dostałem informację o tym, że ktoś w maju 2019 r. mnie zacytował. To chyba nie o to chodziło.
Gdyby ktoś parę dni temu zacytował mnie z maja 2019 r., to ok, rozumiem. (Ba, nawet fajne to było.) Ale mnie tak średnio interesuje to, że ktoś rok temu mnie zacytował.
A, i w ogóle Twój link nie dotyczy żadnego mojego postu.
Gdyby ktoś parę dni temu zacytował mnie z maja 2019 r., to ok, rozumiem. (Ba, nawet fajne to było.) Ale mnie tak średnio interesuje to, że ktoś rok temu mnie zacytował.
A, i w ogóle Twój link nie dotyczy żadnego mojego postu.
Tutaj znajdziesz różne mapy, schematy, obliczenia i wykazy, które dotychczas udostępniłem.

Fajny ten nowy pojawiający się znikąd przycisk cytuj, tylko że gryzie się z podobną funkcjonalnością Opery. Jest jakaś opcja zmiany jego lokalizacji, tak żeby był zawsze pod lub obok zaznaczenia (byle nie nad)?
- Locutus
- Moderator
- Kontakt:
@ Tomta – sorry, coś mi się pochrzaniło… Chyba już od tej telepracy w kwarantannie mózg mi się przegrzał.
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
Bo ja poprawiałem post z maja 2019 i pewnie dlatego dostałeś powiadomienie, ale to też dziwne, że tylko jak poprawiłem post, to przyszło powiadomienie. Jak się okazuje teraz można poprawić posty nawet z kilku lat. Pewnie przez zmiany stylu forum.