Sprawy techniczne & forumowe

Codzienne aktualności z Grodu Kraka

Moderator: Moderatorzy

bombka190
Zbanowany
Posty: 105
Rejestracja: 21 cze 2010, o 13:07
Lokalizacja: z Krowodrzy

#16 Post autor: bombka190 » 21 cze 2010, o 17:20

Gdzie to zrobić ? Wyczyścić dane przeglądarki ?
Mam Google Chrome od niedawna i nie umiem jeszcze niektórych rzeczy tam zrobić.

Awatar użytkownika
EU8N
Dyrektor
Posty: 2263
Rejestracja: 15 wrz 2009, o 14:44
Lokalizacja: Kraków - Bieńczyce

#17 Post autor: EU8N » 21 cze 2010, o 17:22

Ja Ci nie pomogę - używam Firefoxa. Ale funkcji usuwania cookies powinieneś szukać właśnie w czyszczeniu danych przeglądarki.
Wreszcie na odpowiedniej linii...

bombka190
Zbanowany
Posty: 105
Rejestracja: 21 cze 2010, o 13:07
Lokalizacja: z Krowodrzy

#18 Post autor: bombka190 » 21 cze 2010, o 17:23

Udało mi się usunąć. Sprawdzę czy działa ten dział.

EDIT.
Nadal jest napisane :
Nie znaleziono forum.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2010, o 17:23 przez bombka190, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
EU8N
Dyrektor
Posty: 2263
Rejestracja: 15 wrz 2009, o 14:44
Lokalizacja: Kraków - Bieńczyce

#19 Post autor: EU8N » 21 cze 2010, o 17:26

To w tym momencie nie potrafię niestety pomóc.
Wreszcie na odpowiedniej linii...

Awatar użytkownika
Coffee
Wisielec pomostowy
Posty: 6493
Rejestracja: 15 wrz 2009, o 15:59
Lokalizacja: Kraków - Borek Fał.
Kontakt:

#20 Post autor: Coffee » 21 cze 2010, o 17:42

Przegrzebałem panel... Niestety też nic na ten temat nie znalazłem. Wszystkie zezwolenia dot. działów, są dobrze ustawione.
Obrazek
Obrazek
Ich will dass ihr mir vertraut
Ich will dass ihr mir glaubt
Ich will eure Blicke spüren
Jeden Herzschlag kontrollieren

Awatar użytkownika
Jopek36
Dyrektor
Posty: 2115
Rejestracja: 30 mar 2010, o 18:45
Lokalizacja: Kraków

#21 Post autor: Jopek36 » 21 cze 2010, o 18:06

Mi wyskakuje to samo co bombce190 i mam Firefox'a.

tramwajem
Dyrektor
Posty: 2602
Rejestracja: 7 sty 2010, o 21:34
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

#22 Post autor: tramwajem » 22 cze 2010, o 11:16

W Operze także nie działa, coś musi być na rzeczy.
I bike Kraków - wyższa kultura mobilności
http://ibikekrakow.com

Awatar użytkownika
Kaszmir
Moderator fb pkk
Posty: 22832
Rejestracja: 18 wrz 2009, o 21:25
Kontakt:

#23 Post autor: Kaszmir » 22 cze 2010, o 13:03

Pogrzebałem w panelu administracyjnym - z nieznanych przyczyn forum było widoczne tylko dla moderatorów. Teraz powinno już być w porządku - "Nasze Zasoby" powinno być dostępne dla osób zarejestrowanych, sprawdźcie proszę: http://pkk.info.pl/forum33.htm .
Ostatnio zmieniony 22 cze 2010, o 13:17 przez Kaszmir, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Jopek36
Dyrektor
Posty: 2115
Rejestracja: 30 mar 2010, o 18:45
Lokalizacja: Kraków

#24 Post autor: Jopek36 » 22 cze 2010, o 13:07

Kaszmir pisze:Pogrzebałem w panelu administracyjnym - z nieznanych przyczyn forum było widoczne tylko dla moderatorów. Teraz powinno już być w porządku - "Nasze Zasoby" powinno być dostępne dla osób zarejestrowanych, sprawdźcie proszę.
U mnie jest już OK.

bombka190
Zbanowany
Posty: 105
Rejestracja: 21 cze 2010, o 13:07
Lokalizacja: z Krowodrzy

#25 Post autor: bombka190 » 22 cze 2010, o 13:17

Mam dział widoczny.

Awatar użytkownika
EU8N
Dyrektor
Posty: 2263
Rejestracja: 15 wrz 2009, o 14:44
Lokalizacja: Kraków - Bieńczyce

#26 Post autor: EU8N » 9 wrz 2010, o 08:35

Czy Wy też macie taką lukę między końcem pola z postem a prawym brzegiem ekranu? Czy bawiliście się ostatnio rozdzielczością Admini?
Wreszcie na odpowiedniej linii...

Awatar użytkownika
Locutus
Moderator
Posty: 7724
Rejestracja: 19 wrz 2009, o 08:40
Lokalizacja: Romilly-sur-Seine
Kontakt:

#27 Post autor: Locutus » 9 wrz 2010, o 11:07

Też mam taką lukę od dziś…

Kto się bawił, przyznać się!

Pozdrawiam!
LOKI
Komunikacja miejska ma być dla ludzi. Nigdy na odwrót.

Awatar użytkownika
czatowiec
Dyrektor
Posty: 2574
Rejestracja: 21 wrz 2009, o 22:35
Lokalizacja: Kraków Łobzów
Kontakt:

#28 Post autor: czatowiec » 9 wrz 2010, o 13:20

Też mam taką lukę... Krzysiek i Rafał, co zrobiliście? :P
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
czatowiec
Dyrektor
Posty: 2574
Rejestracja: 21 wrz 2009, o 22:35
Lokalizacja: Kraków Łobzów
Kontakt:

#29 Post autor: czatowiec » 9 wrz 2010, o 13:33

Naprawione.
Obrazek
Obrazek

bielanek
Dyrektor
Posty: 1760
Rejestracja: 29 wrz 2009, o 15:57
Lokalizacja: Mistrzejowice
Kontakt:

#30 Post autor: bielanek » 16 wrz 2010, o 19:36

A tak w ogóle to myślał ktoś żeby założyć temat, coś w stylu "Widziane", ale żeby dotyczył tego co gdzieś zobaczymy, usłyszymy, przeczytamy o KM w Krakowie? Takie różne ciekawostki. Jak np. w ostatniej reklamie Play Fresh był krakowski GT8S.

ODPOWIEDZ

Wróć do „I. Dzisiaj na mieście”