Będę brutalny. Koleś o nicku @Kaszmir wraz ze swoimi kolesiami nie ma za grosz taktu, ambicji i honoru. Człowieku jest wolny rynek i możesz sobie zakładać co chcesz, ale może by tak pasowało ruszyć mózgownicę i wymyślić coś swojego, a nie perfidnie zrzynać i podszywać się pod coś ,co już funkcjonuje i jest rozpoznawalne. Nie byłeś Kaszmirze jedynym założycielem PKK więc nie masz najmniejszego prawa używać tej nazwy pod własnym szyldem. Wystarczającego dziadostwa już narobiłeś z aferą o motorniczym i dalej robisz dziadostwo. Ty chyba masz we krwi lansowanie się czyimś kosztem. Mam nadzieję że kiedyś ten lans Ci się czkawką odbije, czego Ci życzę. Tyle ode mnie.Locutus pisze: ↑19 lut 2020, o 08:20Jak zapewne wielu z was już się zorientowało, Kaszmir otworzył nowe forum o tej samej nazwie co nasze. Znającym polską scenę cięższego grania zapewne od razu skojarzyło się to z sytuacją w której mieliśmy dwa zespoły o nazwie Kat - w tym jeden z Romanem Kostrzewskim.
Sprawy techniczne & forumowe
Moderator: Moderatorzy
Ostatnio zmieniony 24 lut 2020, o 11:18 przez Adams, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moda na sukces" odc. 2197. Żałosne, aż się zaglądać odechciało.
Popieram przedmówcę...
Moda na sukces faktycznie się zrobiła, ale niestety też smutne jest to, że zaczęło się od patusowego bronienia motorniczego. Jak to forum ma być wartościowe, skoro nie dość, że są przepychanki w admince, to jeszcze mamy patologiczną sekcję a'la mikole?
MKM-owie to jednak wielkie:
- Coffee
- Wisielec pomostowy
- Kontakt:
Akurat ta część właśnie się "obraziła" i wyszła podszywać się pod oryginalne PKK.
Ich will dass ihr mir vertraut
Ich will dass ihr mir glaubt
Ich will eure Blicke spüren
Jeden Herzschlag kontrollieren
Kaszmir jak najbardziej ma szansę na stworzenie dobrego forum, bo jest najbardziej kompetentną osobą z całej ekipy PKK. Ale czemu nie mógł wybić się na niepodległość pod nową nazwą? Zaszkodzi i temu i swojemu forum. Bez sensu.
Oficjalna liczba mieszkańców Krakowa: 766 tys.
Realna liczba mieszkańców Krakowa: 766 tys. zameldowanych + 200 tys. studentów + 200 tys. byłych studentów i słoików + min. 300 tys. gości ze Wschodu + dziesiątki tysięcy turystów = minimum 1,5 mln.
Realna liczba mieszkańców Krakowa: 766 tys. zameldowanych + 200 tys. studentów + 200 tys. byłych studentów i słoików + min. 300 tys. gości ze Wschodu + dziesiątki tysięcy turystów = minimum 1,5 mln.
- Coffee
- Wisielec pomostowy
- Kontakt:
No właśnie coś ostatnio z tymi kompetencjami ma na bakier. Samowola, pomimo sprzeciwu większości; tworzenie iluzji bycia "tym dobrym"; podszywanie się; sugerowanie, że wszystko jest tylko i wyłącznie jego zasługą. Po prostu pełna profeska
No i właśnie o to tu chodzi. Zamiast jak człowiek rozwiązać problem, porozmawiać jak człowiek z nami, Kaszmir próbuje teraz wszystkim (poza sobą) zaszkodzić. To są te kompetencje?
Taką samą wiadomość dostałem i nie omieszałem napisać wiadomości zwrotnej co o tym myślę.krk pisze: ↑23 lut 2020, o 21:18A tak przy okazji to ile osób dostało na pw "zaproszenie" na nowe forum o treści:Nie opowiadam się po żadnej ze stron, ale pisanie takich wiadomości które wprowadzają w błąd i sugerują, że jest to tylko jakiś alternatywny adres forum jest skandaliczne i nie życzę sobie takiego spamu. Trzeba było napisać uczciwie a nie bawić się w jakieś takie podchody.
Nawet powiem więcej. Była to osoba o nazwie "Łukasz" Moderator FB PKK. Jeszcze bezczelnie udawał że nie wie o co mi chodzi i o co miałem pretensje. :thumbdown:
-
- Moderator fb pkk
Prosimy o prowadzenie merytorycznej i kulturalnej dyskusji oraz nie obrażanie innych forumowiczów. Dzięki.
- Coffee
- Wisielec pomostowy
- Kontakt:
1. Kto niby prosi?
2. Przecież jest kulturalnie i merytorycznie.
Znów chcesz pokazówkę zrobić?
- tarantulaw2
- Dyrektor
Przecież nie jesteś w administracji tego forum, więc wtf?Łukasz pisze:Prosimy o prowadzenie merytorycznej i kulturalnej dyskusji oraz nie obrażanie innych forumowiczów. Dzięki.
A drugie wtf - gdzie ktoś kogoś obraża?
Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka
Miałem się więcej w tym wątku nie udzielać, ale pośrednio zostałem wywołany do tablicy. Drodzy Forumowicze jest mi przykro, że staliście się świadkami całej tej adminkowej kłótni i żałuję, iż nie udało mi się powstrzymać schizmy, pozostaje mi przeprosić Was za to zamieszanie.
Loki wspominał o proponowanym przeze mnie rozwiązaniu, gdzie chciałem pogodzić zwaśnione strony poprzez wybranie jednego neutralnego admina na forum jak i fb, gdzie reszta byłaby moderatorami. Niestety zarówno Kaszmir jak i Coffee nie zgodzili się na ustępstwa ze swoich stron, co przekreśliło możliwość pokojowego zakończenia konfliktu i pozostawienia PKK w jedności.
Autorem loga PKK jestem ja i udzielam pozwolenia na użytkowanie jego na stronach: facebook.com/PKKinfo, pkk.info.pl, pkk.net.pl do odwołania.
Adams, cóż bardzo prymitywna "wycieczka personalna" i do tego złowrogie życzenia, słabe to... Szkoda, że niektórzy traktują to jako kulturalną wypowiedź
Loki wspominał o proponowanym przeze mnie rozwiązaniu, gdzie chciałem pogodzić zwaśnione strony poprzez wybranie jednego neutralnego admina na forum jak i fb, gdzie reszta byłaby moderatorami. Niestety zarówno Kaszmir jak i Coffee nie zgodzili się na ustępstwa ze swoich stron, co przekreśliło możliwość pokojowego zakończenia konfliktu i pozostawienia PKK w jedności.
Autorem loga PKK jestem ja i udzielam pozwolenia na użytkowanie jego na stronach: facebook.com/PKKinfo, pkk.info.pl, pkk.net.pl do odwołania.
Adams, cóż bardzo prymitywna "wycieczka personalna" i do tego złowrogie życzenia, słabe to... Szkoda, że niektórzy traktują to jako kulturalną wypowiedź
Jak już to prymitywni jesteście Wy, bo inaczej nie da się nazwać tego co zrobiliście. Mało tego, robicie z siebie święte krowy i nie poczuwacie się do winy. Kilka lat temu sam byłem w niemalże identycznej sytuacji. Po konflikcie w administracji na jednym z forów kolejowych, we trzech postanowiliśmy utworzyć nowe. Jednak nawet do głowy nam nie wpadło żeby kopiować nazwę, tylko wymyśliliśmy swoją własną. Niestety, ale i w taki sposób forum nie przetrwało, więc ten Wasz plagiat padnie szybciej niż się Wam to wydaje.
Pomysłodawca pierwszego forum PKK był Kaszmir.
Pierwszy post na tym forum (2 forum PKK) był w 2 półroczu 2009 lub 2010, a stare forum było napewno już w 1 półroczu tego roku (dokładny rok bym musiał sprawdzić).
Logo PKK (Jopek36) a nazwa PKK (Kaszmir) to dwie różne rzeczy. Co to nazwy to pełne prawa ma Kaszmir, a do logo Jopek36 i tyle w temacie. Najlepszym pomysłem by było zastrzeżenie w urzędzie nazwy i logo do konkretnych osób, lecz wiąże się to z kosztami i większość spraw)
Pierwszy post na tym forum (2 forum PKK) był w 2 półroczu 2009 lub 2010, a stare forum było napewno już w 1 półroczu tego roku (dokładny rok bym musiał sprawdzić).
Logo PKK (Jopek36) a nazwa PKK (Kaszmir) to dwie różne rzeczy. Co to nazwy to pełne prawa ma Kaszmir, a do logo Jopek36 i tyle w temacie. Najlepszym pomysłem by było zastrzeżenie w urzędzie nazwy i logo do konkretnych osób, lecz wiąże się to z kosztami i większość spraw)
Adams udzielam upomnienia za łamanie Art. 2 §2 oraz Art. 2 §3 regulaminu - umiarkuj język, eliminując niepotrzebne zaczepki i osobiste docinki względem innych osób.Adams pisze: ↑24 lut 2020, o 22:27Jak już to prymitywni jesteście Wy, bo inaczej nie da się nazwać tego co zrobiliście. Mało tego, robicie z siebie święte krowy i nie poczuwacie się do winy. Kilka lat temu sam byłem w niemalże identycznej sytuacji. Po konflikcie w administracji na jednym z forów kolejowych, we trzech postanowiliśmy utworzyć nowe. Jednak nawet do głowy nam nie wpadło żeby kopiować nazwę, tylko wymyśliliśmy swoją własną. Niestety, ale i w taki sposób forum nie przetrwało, więc ten Wasz plagiat padnie szybciej niż się Wam to wydaje.