W efekcie wszystkie karty z PKK są opisane w ten sam sposób, co stanowi utrudnienie.
Moderator: Moderatorzy

Niedawno też miałem taki problem. Nie pamiętam co to była za ikonka, ale chyba sieci Plus.tomta1 pisze:Przy okazji przypominam o faviconie – przez jej brak na stronie głównej Chrome'a zrobiło mi się coś takiego:
Chyba jednak rzeczywiście macie powiązania z Razem w ruchu
No właśnie o to chodzi - w "ogłoszeniach" wrzucamy tylko ważne rzeczy, więc chodzi o to by przyciągały uwagę i niejako zmuszały użytkowników do ich przeczytania. Nie wrzucamy tam rzeczy codziennie, nawet nie co tydzień.Zieleńczanin pisze:Taka propozycja: obecnie ogłoszenia globalne wyświetlają się jako nieprzeczytane w dziale Dzisiaj na mieście i co ciekawe przynajmniej u mnie muszę przeczytać post z tychże ogłoszeń w tymże dziale, co bywa irytujące. Proponowałbym utworzenie na samej górze strony głównej forum nowego działu "Sprawy forumowe" (nazwa do ustalenia), gdzie wylądowałyby wszelkie tematy o forum z działu Inne oraz wyświetlałyby się tam ogłoszenia globalne jako nieprzeczytane. Co sądzicie?
Ale jednak mi osobiście to przeszkadza, kiedy wchodzę do nieprzeczytanych postów w dziale Dzisiaj na mieście i widzę np. kolejne zgłoszenie do adminki fb pkk i jeden post w temacie o danym dniu. Mimo że w tym dziale pisałoby się rzadko, to jednak umieszczenie na samej górze strony spowodowałoby, że od razu byłoby widać, że pojawia się jakaś informacja niemal na pewno w ogłoszeniach globalnych. Aczkolwiek przy pomyśle się nie upieramKaszmir pisze:No właśnie o to chodzi - w "ogłoszeniach" wrzucamy tylko ważne rzeczy, więc chodzi o to by przyciągały uwagę i niejako zmuszały użytkowników do ich przeczytania. Nie wrzucamy tam rzeczy codziennie, nawet nie co tydzień.
Przeglądam forum tylko w przeglądarce i problem występujeLocutus pisze:To jest błąd Tapatalka. Przy przeglądaniu forum spod przeglądarki internetowej nie występuje. Rozwiązaniem jest oznaczenie forum jako przeczytanego (już gdy skończy się je przeglądać w Tapatalku).
Pozdrawiam!
LOKI
Niekoniecznie... dzisiaj po przeczytaniu tego posta na stronie głównej miałem nieprzeczytane posty w Dzisiaj na mieście, a po wejściu w stronę Krakowska komunikacja zbiorowa ten sam dział nie miał nieprzeczytanych postów... Inna sprawa, że ogłoszenie globalne pojawia się na stronie głównej jako nieprzeczytany post w dziale Dzisiaj na mieście i nigdzie indziej. Może rozwiązaniem byłoby przypięcie ogłoszeń dodatkowo na górze strony głównej i niewyświetlanie na stronie głównej ogłoszeń jako nieprzeczytanych postów w Dzisiaj na mieście?Locutus pisze:W przeglądarce po prostu widzisz wątek w każdym dziale, żeby nikt go nie przegapił. Jak raz go przeczytasz, to już nie wyświetla się jako nieprzeczytany i nie robi Ci zamieszania. I to jest prawidłowe funkcjonowanie. Tak to właśnie miało działać i o to właśnie nam chodziło.