Mapa Tramwajowa Krakowa
Moderator: Moderatorzy
Mapa Tramwajowa Krakowa
Pracę nad mapą zostały wznowione. Na razie można pobierać wersję mapy sprzed wakacji, ale z drobną zmianą - musiałem usunąć Polskie znaki w nazwach przystanków, aby mogła odpalić w TS2009. Pack zawiera mape i próbne słupy trakcyjne z trakcją tramwajową: http://uploader.pl/pl/file/246024/Mapa-tram-Krakowa-cdp.html.
- czatowiec
- Dyrektor
- Kontakt:
To Ci jeszcze raz publicznie dziękuję za to, że udostępniłeś ten fragment mapy. Mając już układ torowy o wiele szybciej pójdzie mi zrobienie mapy
Pierwsze za co się zabiorę to zmiana torowiska i infrastruktura przy nim.
Teren pod Tunel KST i Rondo Mogilskie został odpowiednio wymodelowany. Trwa układanie odpowiedniej nawierzchni (zarówno torowej jak i drogowej).
Nie piszemy post pod postem - adm. mseifer

Teren pod Tunel KST i Rondo Mogilskie został odpowiednio wymodelowany. Trwa układanie odpowiedniej nawierzchni (zarówno torowej jak i drogowej).
Nie piszemy post pod postem - adm. mseifer
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2010, o 15:19 przez czatowiec, łącznie zmieniany 1 raz.

Mapa Tramwajowa Krakowa
A jak z działaniem pod TRS2010? Mam wersję 2004 i planuję kupić nowąjopek36 pisze:Pracę nad mapą zostały wznowione. Na razie można pobierać wersję mapy sprzed wakacji, ale z drobną zmianą - musiałem usunąć Polskie znaki w nazwach przystanków, aby mogła odpalić w TS2009.

Sama mapa mi poszła na TRS2004. Ale czy wszystko odpowiednio działało to nie wiem 
Chętnie bym coś pomógł przy otoczeniu, lubię grać w trsa, ale teraz w związku szkołą wolę się nie angażować.

Chętnie bym coś pomógł przy otoczeniu, lubię grać w trsa, ale teraz w związku szkołą wolę się nie angażować.
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2010, o 16:09 przez kbieniu7, łącznie zmieniany 1 raz.
- czatowiec
- Dyrektor
- Kontakt:
Zacząłem dłubać przy pętli Dajwór. Uff, kanciak ledwo się przeciska przez te ciasne zakręty
Postanowiłem, że budowę podzielę na 3 etapy:
I. Krowodrza Górka - Dajwór
II. Krowodrza Górka - Dworcowa
III. Krowodrza Górka - Kurdwanów.
Czyli trasa będzie coraz bardziej wydłużania, w miarę tego jak na poprzednim odcinku prace będą kończone. Aktualne torowisko pozwala na to, bym zrobił całe otoczenie i infrastrukturę odcinka Krowodrza Górka - Dajwór. Jak zostanie skończony, a to parę miesięcy potrwa (trzeba zrobić dedykowane dodatki, poustawiać wszystko, oskryptować itp.), to dopiero będzie się robić dalej.
Kanciak na Starowiślnej włącza się na tymczasową linię 74, będącą "50" skróconą do Dajworu.

I. Krowodrza Górka - Dajwór
II. Krowodrza Górka - Dworcowa
III. Krowodrza Górka - Kurdwanów.
Czyli trasa będzie coraz bardziej wydłużania, w miarę tego jak na poprzednim odcinku prace będą kończone. Aktualne torowisko pozwala na to, bym zrobił całe otoczenie i infrastrukturę odcinka Krowodrza Górka - Dajwór. Jak zostanie skończony, a to parę miesięcy potrwa (trzeba zrobić dedykowane dodatki, poustawiać wszystko, oskryptować itp.), to dopiero będzie się robić dalej.
Kanciak na Starowiślnej włącza się na tymczasową linię 74, będącą "50" skróconą do Dajworu.

Ostatnio zmieniony 3 lis 2010, o 14:07 przez czatowiec, łącznie zmieniany 2 razy.

- czatowiec
- Dyrektor
- Kontakt:
Lud chce, to lud otrzymaKaszmir pisze:Napiszę tyle: chcemy więcej!

Zatem otrzymujecie - piękny tramwaj w pięknej dzielnicy w czasie pięknej nocy:

Ostatnio zmieniony 4 lis 2010, o 15:07 przez czatowiec, łącznie zmieniany 1 raz.