Kolejna wersja do pobrania. Zaszły dość spore zmiany, dlatego czekamy na Wasze uwagi i wskazówki. Miłej zabawy!

Moderator: Moderatorzy
Na razie nie pracujemy nad autobusami i z uwagi na brak czasu (zaczynam studia) prędko ich nie będzie. Może jako test powstaną najpierw linie Mobilisu.Klimueres pisze:I jeszcze chciałbym się zapytać czy planujecie dodanie autobusów do symulacji, bo moglibyście np. dodać jedną linie tak na test np. 139 lub 501.
Autobusów nie będziemy tworzyć według realnych rozkładów bo to za dużo roboty. Jak chcesz popróbować z autobusami to proszę bardzo. Możesz potem podesłać do sprawdzenia.No ale przecież tą symulację robicie w parę osób, a nawet jak sam próbowałem tworzyć rozkładowo linię 128 to zajmowało mi to z parę godzin, tylko niestety nie wiedziałem jakie są brygady i jak mają wyjazdy, ale mając to wiedzę to można czas skrócić co najmniej o połowę.
Ok, ale czy znasz realny rozdział brygad? Bo tam wieczorem wchodzą łączenia z linii "609", może są też inne. Wrześniowa wersja będzie prawdopodobnie po weekendzie.Klimueres pisze:Mogę spróbować zrobić jedną linię np. 128 i Ci ją podesłać, tylko że poczekam jak wydacie wrześniową wersję bo dawać wrześniowe rozkłady na wakacyjne tramwajowe to trochę dziwnie. Spróbuję zrobić tak żeby wszystkie odjazdy z pętli i przystanków były rozkładowo.