Spam o linii 195
Moderator: Moderatorzy
Nowa linia 195
W obliczu ciągłych, ukrytych cięć, uruchomienie nowej linii wydaje się bardzo wątpliwe... Prędzej uwierzyłbym w kolejne ubytki kursów albo skracania tras.
Nowa linia 195
Ja tez. Do tego dochodzą problemy z brakiem kierowców, ilością taboru który jest na styk.fkolasa pisze:W obliczu ciągłych, ukrytych cięć, uruchomienie nowej linii wydaje się bardzo wątpliwe... Prędzej uwierzyłbym w kolejne ubytki kursów albo skracania tras.

Myślę osobiście, że kolega wiktor32 trolluje - nic więcej.

Nowa linia 195
To zle myślisz ,kierowcow trochę przybylo .
- Coffee
- Wisielec pomostowy
- Kontakt:
Nowa linia 195
Ma to jakiś sens. Kampusem południe nazywany jest Kampus 600-lecia Odnowienia Uniwersytetu Jagiellońskiego, więc może taki swoisty powrót "104" w połączeniu z nową linią do szpitala w Prokocimiu. Osobiście miało by to sens ale pod dwoma warunkami:
Przez Górę Borkowską i Stojałowskiego oraz "204" z powrotem skrócone do Borku (korki na Zawiłej zabijają jakikolwiek sens puszczania linii dłuższej, niż z Ruczaju do Borku).
Przez Górę Borkowską i Stojałowskiego oraz "204" z powrotem skrócone do Borku (korki na Zawiłej zabijają jakikolwiek sens puszczania linii dłuższej, niż z Ruczaju do Borku).

Ich will dass ihr mir vertraut
Ich will dass ihr mir glaubt
Ich will eure Blicke spüren
Jeden Herzschlag kontrollieren
-
- Inspektor
Nowa linia 195
Co do takiej linii, proponowałbym zacząć od kilku pytań:
1. Po co ta linia?
2. Skąd pieniądze na nią?
3. Jaka trasa?
4. Jaka częstotliwość?
5. Skąd ten numer?
Więc tak:
- co do sensu istnienia linii, wymienione zostały 2 opcje: zastąpienie "23" i powrót "104". Może taka linia jechałaby przez Kozłówek?
- co do 2, 3 i 4 całkowity brak informacji
- pytanie 5 - coś mi się wydaje, że numer to nieprawda... Jeśli chcieli numer "1x5" (po co?), to zostały "115", "165" i "185". Jeśli chcieli numer "19x", zostają "190" i "191", a "198" mogłoby bardziej pasować, takie nawiązanie do "178" ewentualnie...
Według mnie albo troll, albo zwykła plotka, takich plotek u kiermanów bywa niemało (widziałem plotkę, że Myślenice, Proszowice i Igołomia dołączą w 2014 roku do KMK
).
1. Po co ta linia?
3. Jaka trasa?
4. Jaka częstotliwość?
5. Skąd ten numer?
Więc tak:
- co do sensu istnienia linii, wymienione zostały 2 opcje: zastąpienie "23" i powrót "104". Może taka linia jechałaby przez Kozłówek?
- pytanie 5 - coś mi się wydaje, że numer to nieprawda... Jeśli chcieli numer "1x5" (po co?), to zostały "115", "165" i "185". Jeśli chcieli numer "19x", zostają "190" i "191", a "198" mogłoby bardziej pasować, takie nawiązanie do "178" ewentualnie...
Według mnie albo troll, albo zwykła plotka, takich plotek u kiermanów bywa niemało (widziałem plotkę, że Myślenice, Proszowice i Igołomia dołączą w 2014 roku do KMK

Nowa linia 195
[quote="Zieleńczanin"]Co do takiej linii, proponowałbym zacząć od kilku pytań:
1. Po co ta linia?
3. Jaka trasa?
4. Jaka częstotliwość?
5. Skąd ten numer?
Więc tak:
).[/quotec] Z tego co wiem ,to co 40 minut ,a po to jako wzmocniene obsługi Szpitala w Prokocimiu .
1. Po co ta linia?
3. Jaka trasa?
4. Jaka częstotliwość?
5. Skąd ten numer?
Więc tak:

Nowa linia 195
Wątek ląduje w koszu, bo w chwili obecnej nie planuje się utworzenia takiego połączenia.
wiktor32 dostaje +1 ostrzeżenie za złamanie Art. 2. §2. oraz Art. 2. §7. Regulaminu Forum PKK
wiktor32 dostaje +1 ostrzeżenie za złamanie Art. 2. §2. oraz Art. 2. §7. Regulaminu Forum PKK