Megaextramaksymalizacja Siatek Połączeń Aglomeryzacyjnych 2019
Moderator: Moderatorzy
-
- Dyrektor
Niezły ktoś ma polew z tej dyskusji
-
- Dyrektor
Przecież to nie żadna "marszrutyzacja" (czyli rozwiązanie systemowe) tylko lista pobożnych życzeń od Sasa do Lasa... Życzeń niemożliwych do zrealizowania w całości ze względów finansowych i strukturalnych. NB warto zwrócić uwagę na język jakim operuje p. "pierwszy doradca" :->
Kupcy z Północy już wszystko widzieli i nie mieli wątpliwości, że jeszcze nieraz wszystko zobaczą
("Zakazana magia")
("Zakazana magia")
Proponuję aby pan pierwszy doradca przedstawił się z imienia i nazwiska, w celu weryfikacji, skoro ma przyzwolenia na upublicznienie tego co napisał.
Czemu ty dyskutujecie w ogóle w tym wątku? Wg mnie to co najmniej troll, a prawdopodobnie ktoś mający polewkę z dyskusji z Mistrzejowiczaninem.
MKM-owie to jednak wielkie:
Ha ha ha. Ten użytkownik to powinien od razu mieć bana, bo w tym temacie wyłącznie troll. Żeby 304 było w przegubach i 204 co 10 minut to musi być zgoda ze strony Wieliczki, a z tego co wiem to burmistrz Wieliczki nie chciał się zgodzić żeby jeździły przeguby na 304, więc celowo wprowadzasz w błąd.
A właśnie przecież miasto nie ma pieniędzy i niedawno proponowali cięcia, a tu widać że są tylko same wymysły. Coś jeszcze wymyślisz, może 283 co 10 minut?
A właśnie przecież miasto nie ma pieniędzy i niedawno proponowali cięcia, a tu widać że są tylko same wymysły. Coś jeszcze wymyślisz, może 283 co 10 minut?
Dokładnie, wystarczy popatrzeć i dokładnie przeczytać nazwę tematu. Poziom podstawówki.Afterbirds pisze:NB warto zwrócić uwagę na język jakim operuje p. "pierwszy doradca" :->
Nawet jeśli to "troll" to wasze podejście do osoby z szeroko pojętej "władzy" jest poniżej krytyki i stanowi odpowiedź, czemu nikt poważny i decyzyjny nigdy nie zniży sie poziomu dyskusji z "miłośnikami" którzy przecież wszystko wiedzą najlepiej. Właśnie dlatego. Jestem aktywny na forach od 14 lat i wszystkie tego typu próby kończyły sie szczuciem miłośników i ucieczką decydentów z każdego forum.
Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie weźmie za przedstawiciela władz miasta osoby, która nie zna zasad ortografii, interpunkcji oraz nie potrafi poprawnie złożyć zdania i robi pełno literówek. Więc sorry, ale to jest szczucie osoby, która dla własnej uciechy robi wszystkich w wała. Osobiście nigdy nie zauważyłem, żeby na tym forum szczuto osobę, która rzeczowo się wypowiadała i potrafiła poprzeć swoje informacje jakimiś dowodami, więc uważam Twój post za kompletnie chybiony.
Nie piszę tego osobiście, więc nie bierzcie tego do siebie ani jako obrażanie, ale jesteście serio chyba jacyś głupi. Dalej dyskutujecie, zamiast dyskusję uciąć. I kolejny w z was powtarza truizmy o trollowaniu jako coś odkrywczego.
Tak jak w dyskusjach z Mistrzejowiczaninem. Wiem, że duży kwantyl urzędników w UM stanowią kretyni, ale nikt się nie obnosi z tym w prywatnych rozmowach.
Tak jak w dyskusjach z Mistrzejowiczaninem. Wiem, że duży kwantyl urzędników w UM stanowią kretyni, ale nikt się nie obnosi z tym w prywatnych rozmowach.
MKM-owie to jednak wielkie:
- Mistrzejowiczanin
- Dyrektor
Megaextramaksymalizacja Siatek Połączeń Aglomeryzacyjnych 20
Słucham?PanA pisze:Mistrzejowiczanin, to twoja druga jaźń?
Masz pojęcie o kretynach. A ładnie to tak obrażać? Jeszcze w dodatku zbiorowo?PanA pisze:Tak jak w dyskusjach z Mistrzejowiczaninem. Wiem, że duży kwantyl urzędników w UM stanowią kretyni
Linia 14 z taborem mieszanym NGT6 i NGT8, Linia 52 w Krakowiakach i NGT8, stanowcze NIE dla bezzasadnej faworyzacji Krowodrzy Górki pod względem taborowym, NIE dla tuneli tramwajowych zamiast metra !!!
Napisze jeszcze raz posta:
Brałem udział w poprzedniej maksymalizacji z 2018 roku oraz jeszcze wcześniejszej.
Problemem są sprawy finansowe, kadrowe oraz taborowe.
Nie kpie z nikogo, to wymaga kultura osobista. Są to plany na zmianę siatek połączeń w Aglomeracji Krakowskiej zatwierdzone na przyszłe lata. Niektóre wejdą we wrześniu, niektóre trochę później.
Brałem udział w poprzedniej maksymalizacji z 2018 roku oraz jeszcze wcześniejszej.
Problemem są sprawy finansowe, kadrowe oraz taborowe.
Nie kpie z nikogo, to wymaga kultura osobista. Są to plany na zmianę siatek połączeń w Aglomeracji Krakowskiej zatwierdzone na przyszłe lata. Niektóre wejdą we wrześniu, niektóre trochę później.
- lucapacioli
- Dyspozytor
A jestem Jackiem Majchrowskim i w podziękowaniu za to, że zostałem wybrany, od września uruchomię nowy program, bilet miesięczny w cenie 500+
Jakim cudem ten temat nie jest jeszcze zamknięty, a troll nie jest zbanowany?
lepiej milczeć i sprawiać wrażenie głupiego, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości
Contra Factum non Argumentum, Tertium non Datur i Roma non fuit Una Die Condita. Homo Homini Lupus est. O tempora o moreslucapacioli pisze:A jestem Jackiem Majchrowskim i w podziękowaniu za to, że zostałem wybrany, od września uruchomię nowy program, bilet miesięczny w cenie 500+
Nie jestem trollem tylko twórcą Maksymalizacji 2019, przedstawiłem zapisy szczegółów Megaextramaxymalizacji 2019.
-
- Dyspozytor
Skoro jesteś doradcą pana Kuliga, to podaj Imie i nazwisko swoje. Nikt z forum nie wierzy w to co piszesz. Nie wiem czy da się sprawidzić ale spróbować można.
-
- Dyspozytor
I troll osiągnął swój sukces. Tyle osób już poświęciło 2 minuty by napisać post (w tym niestety też ja).
I każdy pisze mniej więcej to samo...obserwator pisze:I troll osiągnął swój sukces. Tyle osób już poświęciło 2 minuty by napisać post (w tym niestety też ja).
https://www.facebook.com/KrakowLinia154/?fref=ts - zapraszam i polecam