Spam z Sprawy techniczne & forumowe

Tutaj trafiają wszystkie "śmieci" związane z forum

Moderator: Moderatorzy

Packie
Specjalista

#1 Post autor: Packie » 12 maja 2016, o 16:21

Gdzie w tym
Packie pisze:Dzięki Bogu nie zrobi tego tylko dlatego że jakiś ... uważa to za bzdurę.
poście ubliżyłem komuś, że dostałem za to ostrzeżenie?
Jestem gorszego sortu

Packie
Specjalista

Sprawy techniczne & forumowe

#2 Post autor: Packie » 13 maja 2016, o 09:03

Locutus sprawa dla ciebie jest prosta bo "jak najbardziej obraziłeś Chlorofila (który uznał wymóg licencji za bzdurny), pisząc, że "jakiś ... uważa to za bzdury". To jest żałosne. Jak widać, jak pokazał CzynDobro4Fun w wątku przez ciebie zamkniętym Spam z Taxi, są tu równiejsze osoby, więc ze względu na tą świetną jakość forum ja rezygnuję, możecie mi od razu zablokować konto, bo mi się na telefonie nie chce tu w ustawieniach grzebać.
Pozdrawiam forumowiczów tych z jak ja, gorszego sortu.
Jestem gorszego sortu

Awatar użytkownika
Locutus
Moderator
Kontakt:

#3 Post autor: Locutus » 13 maja 2016, o 09:49

Żałosny to jest fakt, że ktoś, kto swoje intencje, gdyby trzy kropki były nie dość jasne, wyjaśnił obszernie w privie, nazywając interlokutora debilem i zaliczając go w poczet głupich mend, idiotów i kretynów, jeszcze próbuje protestować o przyznane mu ostrzeżenie.

Oczywiście zgodnie z art. 4 § 3. przysługuje Ci odwołanie do administratora od mojej decyzji.

Pozdrawiam!
LOKI
Komunikacja miejska ma być dla ludzi. Nigdy na odwrót.

Packie
Specjalista

#4 Post autor: Packie » 13 maja 2016, o 16:15

Locutus pisze:Żałosny to jest fakt, że ktoś, kto swoje intencje, gdyby trzy kropki były nie dość jasne, wyjaśnił obszernie w privie, nazywając interlokutora debilem
(...)
Manipulatorze Locutus - w tych ostatnich słowach na forum chcę wyrazić tylko to, że powinieneś czuć przed samym sobą wstyd, pisząc, jakobym w okoliczności napisana trzech kropek które wg ciebie są obrazą, napisał do kogoś pw pisząc co te kropki oznaczają. Ostatnia wysłana przeze mnie prywatna wiadomość była 6. maja do kot_feliks i dotyczyła aplikacji korporacji taksówkarskich na telefon.

Jesteś żałosnym skurwysynem, że instynuujesz tutaj, że napisałem pw gdzie pokazałem co te 3 kropki miały oznaczać. A żadnych pw nie usuwałem i ostatnia jest sprzed tygodnia. Tak więc pierdol się, jak i ja już pierdolę to forum, gdzie równiejsi mogą wszystko, mogą obrażać, wyzywać, ale ci gorszego sortu to nawet gdy napiszą "...", mimo wyjaśnienia potem że miała być to wolna myśl sugerująca osobę taką jak urzędnik, taksówkarz, inny kierowca, to od razu wiesza się na nim tabliczkę "JAK NAJBARDZIEJ GO OBRAZIŁEŚ TYMI KROPKAMI podpisał idiota Locutus".
Jestem gorszego sortu

Awatar użytkownika
Cukier
Dyrektor

#5 Post autor: Cukier » 13 maja 2016, o 16:42

Dać mu bana i święty spokój. Dobrze by też było ujawnić wiadomość, którą otrzymał chlorofil i którą jak rozumiem zgłosił Locutusowi.

Awatar użytkownika
Jopek36
Dyrektor

#6 Post autor: Jopek36 » 13 maja 2016, o 17:56

Packie pisze: Ostatnia wysłana przeze mnie prywatna wiadomość była 6. maja do kot_feliks i dotyczyła aplikacji korporacji taksówkarskich na telefon.
Skoro uważasz, że tak było, to należało się w sposób kulturalny wybronić, a nie zniżać się do poziomu "odzywek z podwórka" - na forum nie będzie tolerancji dla takich wypowiedzi i dlatego, tylko za poniższe fragmenty postu, dostajesz bana:
Packie pisze:Jesteś żałosnym skurwysynem (...) Tak więc pierdol się (...)

Awatar użytkownika
Locutus
Moderator
Kontakt:

#7 Post autor: Locutus » 13 maja 2016, o 20:00

Gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości - oto screenshot z oficjalnego zgłoszenia w systemie forum, które administracja otrzymała od Chlorofila (nie ma możliwości zmanipulowania tego typu ostrzeżeń... No chyba że ktoś jest dobrym hakerem): https://drive.google.com/open?id=0B49py ... y1MOXV0b0E

Pozdrawiam!
LOKI
Komunikacja miejska ma być dla ludzi. Nigdy na odwrót.

Zablokowany

Wróć do „Kosz”