Spam z TAXI

Tutaj trafiają wszystkie "śmieci" związane z forum

Moderator: Moderatorzy

chlorofil
Dyrektor

Spam z TAXI

#1 Post autor: chlorofil » 10 mar 2016, o 21:46

Packie pisze:Widać że jesteś kierowcą ubera albo eko.
Prawdziwy z Ciebie Sherlock Holmes.

Post nic nie wnosi do tematu, więc ląduje w koszu - mod. Jopek36

Packie
Specjalista

TAXI

#2 Post autor: Packie » 12 maja 2016, o 06:39

Dzięki Bogu nie zrobi tego tylko dlatego że jakiś ... uważa to za bzdurę.
Jestem gorszego sortu

Awatar użytkownika
Locutus
Moderator
Kontakt:

TAXI

#3 Post autor: Locutus » 12 maja 2016, o 08:12

Ostrzeżenie z art. 2. § 2. Regulaminu Forum dla Packie.

Pozdrawiam!
LOKI
Komunikacja miejska ma być dla ludzi. Nigdy na odwrót.

Packie
Specjalista

TAXI

#4 Post autor: Packie » 12 maja 2016, o 08:46

Z tego co widzę ten punkt odnosi się do obrażenia kogoś? Więc gdzie i kogo obraziłem?
Jestem gorszego sortu

Awatar użytkownika
Locutus
Moderator
Kontakt:

TAXI

#5 Post autor: Locutus » 12 maja 2016, o 18:05

@ Packie - jak najbardziej obraziłeś Chlorofila (który uznał wymóg licencji za bzdurny), pisząc, że "jakiś ... uważa to za bzdury". Oczywiście możemy debatować, co konkretnie miało się kryć pod tą autocenzurą, ale prawda jest taka, że raczej nikogo nie przekonasz, że coś pozytywnego i ewidentnie przypadek ten, nawet jeśli nie jest ubliżaniem wprost, podpada pod wzmiankowane w regulaminie "inne formy niekonstruktywnego obrażania".

Poza tym potraktuj to ostrzeżenie również jako podsumowanie całokształtu Twojego wkładu w dyskusję - pisałeś wcześniej bardzo agresywne, niegrzeczne posty, gdy Cię upomniano, przestałeś na chwilę, a teraz znowu zacząłeś. Popracuj trochę nad kulturą wypowiedzi, albo się pożegnamy.

Pozdrawiam!
LOKI

Packie
Specjalista

TAXI

#6 Post autor: Packie » 12 maja 2016, o 20:20

Autocenzura to by była wygwiazdkowana. I tam nie miało byś nic takiego jak: debil, ch*j, menda, zj*b, czy coś w tym rodzaju. Nie napisałem tam żadnego obraźliwego słowa, nie wygwiazdkowałem słowa co mogło oznaczać że był tam jakiś obraźliwy wyraz, miało to oznaczać że tym kimś może być każdy. Urzędnik, taksówkarz, przewoźnik, blabla czy ktokolwiek inny. Ale jak widzę - ty wiesz lepiej, że pod wolną myślą chciałem dać jakieś obraźliwe słowo. Poza tym co do drugiej części nie sądzę abym ostatnio (przejrzałem posty z 3 tygodni wstecz) się tu agresywnie wypowiadał. Wnoszę więc o usunięcie tego ostrzeżenia, ponieważ nikogo w tamtym poście nie uraziłem.
Jestem gorszego sortu

CzynDobro4Fun
Dyrektor

TAXI

#7 Post autor: CzynDobro4Fun » 12 maja 2016, o 22:46

Locutus pisze:@ Packie - jak najbardziej obraziłeś Chlorofila (który uznał wymóg licencji za bzdurny), pisząc, że "jakiś ... uważa to za bzdury". Oczywiście możemy debatować, co konkretnie miało się kryć pod tą autocenzurą, ale prawda jest taka, że raczej nikogo nie przekonasz, że coś pozytywnego i ewidentnie przypadek ten, nawet jeśli nie jest ubliżaniem wprost, podpada pod wzmiankowane w regulaminie "inne formy niekonstruktywnego obrażania".
Z reguły się z Tobą zgadzam, ale tym razem kierujesz się tylko uprzedzeniami, a nie sprawiedliwością.
Proszę bardzo, wypowiedzieć skierowana do Chlorofila, gdzie autor nawet nie wykropkował wypowiedzi, tylko wprost go obraża.
wincent pisze:Poleciłbym więcej kontaktu z rzeczywistością, ale przecież wiemy że jesteś przypadkiem beznadziejnym.
Dlaczego tutaj nie ma ostrzeżenia?

A co Twój post ma wspólnego z meritum wątku? Temat zamykam, gdyż "rodzi się" niepotrzebnie kolejna burza. Proszę zachowywać kulturę wypowiedzi, używając MERYTORYCZNYCH ARGUMENTÓW. Ewentualne dalsze wyjaśnienia zostaną przedstawione w stosownym wątku.
---
mod. Jopek36

Awatar użytkownika
Locutus
Moderator
Kontakt:

Spam z TAXI

#8 Post autor: Locutus » 13 maja 2016, o 08:04

Sprawa jest bardzo prosta - nie przyjmuję wyjaśnień Packie z tej prostej przyczyny, że oprócz wykropkowanego posta na forum wysłał również priva do Chlorofila, gdzie bluzgi nie były już wykropkowane.

Pozdrawiam!
LOKI

Zablokowany

Wróć do „Kosz”