Off top Wypadki i zdarzenia kolejowe w Polsce
Moderator: Moderatorzy
Omega ogarnąłbyś, że mój post był lekko ironiczny a nie miał ból dupy od razu i nie nabjał tych swoich wypracowań na forum.
Ostatnio zmieniony 23 lut 2016, o 08:46 przez scyzor663, łącznie zmieniany 1 raz.
Wypadki i zdarzenia kolejowe w Polsce
Co to takiego oznaczone przeze mnie? Poza tym piękny język prezentujesz kolego moderatorze. Pięknie nie ma co.scyzor663 pisze:Omega ogarbałbyś że mój post był lekko ironiczny a nie miał ból dupy od razu i nie nabjał tych swoich wypracowań na forum.
Wypadki i zdarzenia kolejowe w Polsce
Kucyk - słownik w telefonie tak ma...
Każdy z nas może popełniać błędy - jesteśmy tylko ludźmi. Zamiast takiej drwiącej i bezczelnej odzywki mogłeś zwrócić uwagę przez PW bądź w bardziej kulturalny sposób. Staramy się poprawiać Wasze błędy (zazwyczaj po cichu bez eksponowania tego poprzez post czy pogrubienie), tak aby forum zachowywało swój poziom, ale skoro nie doceniasz tego i sam się o to prosisz, to zapewniam Cię, że każde Twoje błędy w postach zaczniemy w admince zaznaczać i eksponować tj. to zrobiłeś w powyższym przypadku, dlatego radzę abyś opanował swój temperament, w przeciwnym razie zarobisz ostrzeżenie.kucyk pisze:Co to takiego oznaczone przeze mnie? Poza tym piękny język prezentujesz kolego moderatorze. Pięknie nie ma co.scyzor663 pisze:Omega ogarbałbyś że mój post był lekko ironiczny a nie miał ból dupy od razu i nie nabjał tych swoich wypracowań na forum.