Off top Wypadki i zdarzenia kolejowe w Polsce

Tutaj trafiają wszystkie "śmieci" związane z forum

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
scyzor663
Dyrektor

#1 Post autor: scyzor663 » 23 lut 2016, o 08:09

Omega ogarnąłbyś, że mój post był lekko ironiczny a nie miał ból dupy od razu i nie nabjał tych swoich wypracowań na forum.
Ostatnio zmieniony 23 lut 2016, o 08:46 przez scyzor663, łącznie zmieniany 1 raz.

kucyk
Dyrektor

Wypadki i zdarzenia kolejowe w Polsce

#2 Post autor: kucyk » 23 lut 2016, o 08:25

scyzor663 pisze:Omega ogarbałbyś że mój post był lekko ironiczny a nie miał ból dupy od razu i nie nabjał tych swoich wypracowań na forum.
Co to takiego oznaczone przeze mnie? :hmm: Poza tym piękny język prezentujesz kolego moderatorze. Pięknie nie ma co. :no:

Awatar użytkownika
scyzor663
Dyrektor

Wypadki i zdarzenia kolejowe w Polsce

#3 Post autor: scyzor663 » 23 lut 2016, o 08:47

Kucyk - słownik w telefonie tak ma...

Awatar użytkownika
Jopek36
Dyrektor

#4 Post autor: Jopek36 » 23 lut 2016, o 19:41

kucyk pisze:
scyzor663 pisze:Omega ogarbałbyś że mój post był lekko ironiczny a nie miał ból dupy od razu i nie nabjał tych swoich wypracowań na forum.
Co to takiego oznaczone przeze mnie? :hmm: Poza tym piękny język prezentujesz kolego moderatorze. Pięknie nie ma co. :no:
Każdy z nas może popełniać błędy - jesteśmy tylko ludźmi. Zamiast takiej drwiącej i bezczelnej odzywki mogłeś zwrócić uwagę przez PW bądź w bardziej kulturalny sposób. Staramy się poprawiać Wasze błędy (zazwyczaj po cichu bez eksponowania tego poprzez post czy pogrubienie), tak aby forum zachowywało swój poziom, ale skoro nie doceniasz tego i sam się o to prosisz, to zapewniam Cię, że każde Twoje błędy w postach zaczniemy w admince zaznaczać i eksponować tj. to zrobiłeś w powyższym przypadku, dlatego radzę abyś opanował swój temperament, w przeciwnym razie zarobisz ostrzeżenie.

Zablokowany

Wróć do „Kosz”