Ja sądzę że wręcz przeciwnie. Że te pomarańczowe do srebrnego przodu i tyłu pasują jak kwiatek do kożucha, a te zielone już bardziej.Krakowiaczek50 pisze:Dobrze że zmieniają bo te zielone to była tragedia.

Moderator: Moderatorzy
Ja sądzę że wręcz przeciwnie. Że te pomarańczowe do srebrnego przodu i tyłu pasują jak kwiatek do kożucha, a te zielone już bardziej.Krakowiaczek50 pisze:Dobrze że zmieniają bo te zielone to była tragedia.
Jak tramwaj jest projektowany, to z dbałością o szczegóły. Wyjęcie, bądź zamienienie jednego elementu psuje całą kompozycję. To samo tyczy się wyświetlaczy przy 105Na. Jeżeli chodzi o widoczność, to te zielonkawe nie są takie złe. Ja rozumiem, iż na stare wyświetlacze skończyła się gwarancja, lecz w takim przypadku można było je wymienić na wyświetlacze, również zielone firmy Pixel, czyli takie jakie są we wrocławskich Skodach 16 T, bądź takie jakie zastosowano w tym nowym krakowskim autobusie: http://www.psmkms.krakow.pl/index.php/c ... ch-krakowa . Przynajmniej Bombardier z pierwszej dostawy zachował swój charakter, a nie wyglądał jak nie wiadomo co.DaroKRK pisze:Tu bardziej chodzi o widoczność a nie pasowanie.