Tutaj trafiają wszystkie "śmieci" związane z forum
Moderator: Moderatorzy
-
niezależny77
- Zbanowany
autor: niezależny77 » 30 mar 2015, o 15:37
krakus pisze:niezależny77 pisze:Z moich obserwacji wynika, że wiele brygad linii 8 obsadzonych jest dzisiaj właśnie wagonami NGT8.
Z kolei totalny mix taborowy na linii 3, czy 24. Na 3 jest przynajmniej jeden skład uffoków (z Podgórza),
skład Konstali (dwa wagony), dwa wagony GT8S i na pewno jeden N8S #3081, a także NGT6 #2006.
Z kolei na 24 trzy brygady obstawione są wozami niskopodłogowymi (Protram 405N i NGT6, a trzeciego wozu nie widziałem, więc nie wiem. Ale też zapewne NGT6/8 lub EU8N). Na reszcie brygad kursują z tego co zauważyłem uffoki (jeden na pewno z nowohuckiej zajezdni). Zaś na 10, albo 22 był rano podgórski GT8S (na 4 zresztą też, ale jako rezerwa). Nie wiem w sumie, czy na 10/22 to całodzienna brygada, w każdym razie rano jechał w kierunku Borku Fałęckiego.
I jeśli dobrze widziałem to na 4 jest też (przynajmniej był przed południem) skład Wiedni.

Linia 8 bez zmian jak w ubiegłym tygodniu, tylko Newaga brak a miał dzisiaj wyjechać z tego co pisałeś wczoraj...

Owszem, miał wyjechać, ale niestety nie wyjechał. Informacja się nie sprawdziła, podobnie jak z rzekomym Protramem na 52 w miniony weekend. Wtedy jakoś się nie czepiałeś z tego co kojarzę.

W żadnym wypadku nie powinno się faworyzować forumowiczów. Czas skończyć z układami i znajomościami !
-
Krakus2015
- Miłośnik
Owszem, miał wyjechać, ale niestety nie wyjechał. Informacja się nie sprawdziła
Bo to była informacja wyssana z palca

Takie coś to każdy sobie mógł napisać
Za bezczelne prowokowanie pyskówek, leci ostrzeżenie - adm. Coffee/+1
-
niezależny77
- Zbanowany
autor: niezależny77 » 30 mar 2015, o 18:46
Krakus2015 pisze:Owszem, miał wyjechać, ale niestety nie wyjechał. Informacja się nie sprawdziła
Bo to była informacja wyssana z palca

Takie coś to każdy sobie mógł napisać

Skoro tak uważasz to sobie napisz.
![:]](./images/smilies/fake-smile.gif)
Jakoś większość moich informacji się do tej pory sprawdzała,
poza tym widzę, że dalej nie znudziło Ci się hejtowanie mojej osoby. Jedno ostrzeżenie to mało ?
Widzę, że masz sporą obsesję na moim punkcie...

Ale w ogóle się tym nie przejmuje.
słowne upomnienie - Ile razy mam powtarzać żeby nie rozwlekać postów, text ma być jednolity a nie pojedyncze myśli od nowej linijki - adm. mseifer
W żadnym wypadku nie powinno się faworyzować forumowiczów. Czas skończyć z układami i znajomościami !
-
Sgriffin
- Dyrektor
Krakus2015 pisze: wyssana z palca Takie coś to każdy sobie mógł napisać
Albo od kierowcy na pomiarach

"W przypadku, jeśli przetarg wygrywa przewoźnik prywatny (co wymaga ustalenia kryteriów rzeczywiście umożliwiających konkurencję) – średnia oszczędność względem przyznania zadania przewoźnikowi komunalnemu z wolnej ręki wynosi 1,12 - 1,13 zł"
-
niezależny77
- Zbanowany
autor: niezależny77 » 30 mar 2015, o 18:54
Sgriffin pisze:Krakus2015 pisze: wyssana z palca Takie coś to każdy sobie mógł napisać
Albo od kierowcy na pomiarach

Ostatni mój post w tej sprawie - możecie sobie myśleć (razem Krakusem2015) co tylko chcecie.

Wybaczcie, ale nie mam w zwyczaju konwersować z ludźmi z pewnymi barierami intelektualnymi. Proszę zwrócić uwagę, że wątek ten dotyczy dnia dzisiejszego, a nie Waszych chorych domysłów, kłopotów i zmartwień.
Nie pozdrawiam !
Jako, że aż 4 ostrzeżenia na Ciebie nie podziałały, kończymy zabawę. - adm. Coffee/+BAN
-
PitekAntrop
- Specjalista
autor: PitekAntrop » 30 mar 2015, o 19:18
niezależny77 pisze:Ostatni mój post w tej sprawie - możecie sobie myśleć (razem Krakusem2015) co tylko chcecie.

Wybaczcie,
ale nie mam w zwyczaju konwersować z ludźmi z pewnymi barierami intelektualnymi. Proszę zwrócić uwagę, że wątek ten dotyczy dnia dzisiejszego, a nie Waszych chorych domysłów, kłopotów i zmartwień.
Nie pozdrawiam !
A fu!!! Jakie to nieeleganckie, żałosne i niechrześcijańskie
Więcej

do bliźnich, choćby mieli odmienne poglądy na km i nie potrafili docenić Twoich informacji
Proszę o spokój.-j. Mod Lw25
I ostrzeżenie za wdawanie się w pyskówkę - Adm. Coffee/+1
Pozdrawiam,
PA
-
busfan1234
- Specjalista
krakus pisze:niezależny77 pisze:Z moich obserwacji wynika, że wiele brygad linii 8 obsadzonych jest dzisiaj właśnie wagonami NGT8.
Z kolei totalny mix taborowy na linii 3, czy 24. Na 3 jest przynajmniej jeden skład uffoków (z Podgórza),
skład Konstali (dwa wagony), dwa wagony GT8S i na pewno jeden N8S #3081, a także NGT6 #2006.
Z kolei na 24 trzy brygady obstawione są wozami niskopodłogowymi (Protram 405N i NGT6, a trzeciego wozu nie widziałem, więc nie wiem. Ale też zapewne NGT6/8 lub EU8N). Na reszcie brygad kursują z tego co zauważyłem uffoki (jeden na pewno z nowohuckiej zajezdni). Zaś na 10, albo 22 był rano podgórski GT8S (na 4 zresztą też, ale jako rezerwa). Nie wiem w sumie, czy na 10/22 to całodzienna brygada, w każdym razie rano jechał w kierunku Borku Fałęckiego.
I jeśli dobrze widziałem to na 4 jest też (przynajmniej był przed południem) skład Wiedni.

Linia 8 bez zmian jak w ubiegłym tygodniu, tylko Newaga brak a miał dzisiaj wyjechać z tego co pisałeś wczoraj...

Pan Niezależny co chwila serwuje jakieś rewelacje, nie mające z prawdą nic wspólnego. Nie zauważyłeś tego jeszcze? :p
Pytanie tylko, jaki jest cel pisania tego i innych "wniosków" na poziomie dzieci z podstawówki...
-
Krakus2015
- Miłośnik
busfan1234 pisze:krakus pisze:niezależny77 pisze:Z moich obserwacji wynika, że wiele brygad linii 8 obsadzonych jest dzisiaj właśnie wagonami NGT8.

Pan Niezależny co chwila serwuje jakieś rewelacje, nie mające z prawdą nic wspólnego. Nie zauważyłeś tego jeszcze? :p
Pytanie tylko, jaki jest cel pisania tego i innych "wniosków" na poziomie dzieci z podstawówki...
Dokładnie tak. Ale szanowna administracja tego nie widzi, i lepiej wsadzić niewinnemu ostrzeżenie