yosujiro pisze:niezależny77 pisze:
Nie odpowiada się pytaniem na pytanie.

Ale w sumie skąd mogłeś o tym wiedzieć, skoro wiedzą o tym tylko inteligentni ludzie, a po Twoich postach i sugestiach
nie uważam Cię za takiego.
Zarzucasz innym brak kultury, a samemu wychodzi Ci słoma z butów

Już w kilku postach względem innych użytkowników użyłeś "fack- offa" co jest zachowaniem kompletnie wieśniackim. Ale odnośnie Twojego buractwa wypowiadałem się zaraz po Twojej rejestracji i im dłużej tu piszesz, tym Twoja buta jest coraz większa, więc dziwi mnie, że inni forumowicze dopiero teraz zaczęli reagować. Tyle w temacie i ze swojej strony kończę ten OT

Podpisuję się pod tym postem + jeszcze dodam parę słów.
Bawi mnie to, że zamiast argumentować swoje zdanie na temat taboru 52 to zamiast tego wolisz się spinać bo skandalem jest, że ktoś może uważać inaczej niż ty :o
Nawet
Krakowiak2013 zamiast obrażać się na byle co, to przynajmniej dyskutował i odpowiadał innym na temat swoich proponowanych zmian. W twoim przypadku można od razu wyczuć totalny brak poszanowania innych oraz kompletną ignorancję wiążącą się z podkreślaniem swojego nadmiernego ego. Człowieku, myślisz że takim sposobem pokażesz przykładne wypowiadanie się na forum? Dyskusja jest m.in po to, by wyrazić swoje zdanie i zaakceptować opinię innych. Na twoim miejscu starałbym cię chociaż zrozumieć tok myślenia dyskutujących, no ale lepiej przecież uważać po swojemu i lepiej, by Os. Piastów czy inne regiony korzystały z pseudoudogodnień bo tak. Ja tam nie wnikam, ale nie miej potem pretensji, że jesteś postrzegany w taki sposób a nie inaczej.
Pozdrawiam serdecznie.