28.03.2015

Tutaj trafiają wszystkie "śmieci" związane z forum

Moderator: Moderatorzy

niezależny77
Zbanowany

28.03.2015

#16 Post autor: niezależny77 » 29 mar 2015, o 20:59

dwaeuro pisze:
niezależny77 pisze:Ale w sumie skąd mogłeś o tym wiedzieć, skoro wiedzą o tym tylko inteligentni ludzie, a po Twoich postach i sugestiach nie uważam Cię za takiego.
Zwisa mi co o mnie myślisz.

A widząc Twoją reakcję jeszcze bardziej się przekonuję, że zdublowałeś konto.
Pozostawię bez dalszego komentarza zacnie "wysoki" poziom Twojej kultury osobistej. :hmm: Kiedyś spotkałem się ze stwierdzeniem, że poziom kultury osobistej człowieka idzie w parze z poziomem Jego inteligencji. Sądząc po Twoim zachowaniu tylko się w tym fakcie przekonuje. ;D Możesz sobie tak myśleć. Powiem więcej - mało mnie to interesuje.
Jak masz jakiś problem ze sobą to polecam udać się do specjalisty. Raz jeszcze przypominam Ci, że ten wątek dotyczy wczorajszego dnia, a Ty niepotrzebnie tylko się nakręcasz. Daj już spokój. :shy:
W żadnym wypadku nie powinno się faworyzować forumowiczów. Czas skończyć z układami i znajomościami !

Awatar użytkownika
dwaeuro
Dyspozytor

28.03.2015

#17 Post autor: dwaeuro » 29 mar 2015, o 21:01

Gdybym nie miał dowodów, nie pisałbym. Poza tym, nie ja zacząłem wątek o niezależnym77 vel. Patryczek2012, "ilości imion nie zliczysz..."

niezależny77
Zbanowany

28.03.2015

#18 Post autor: niezależny77 » 29 mar 2015, o 21:10

dwaeuro pisze:Gdybym nie miał dowodów, nie pisałbym. Poza tym, nie ja zacząłem wątek o niezależnym77 vel. Patryczek2012, imion nie zliczysz...
Mój ostatni post w tym wątku - żyj dalej z takim przekonaniem. :] Powodzenia.
W żadnym wypadku nie powinno się faworyzować forumowiczów. Czas skończyć z układami i znajomościami !

Awatar użytkownika
Mistrzejowiczanin
Dyrektor

28.03.2015

#19 Post autor: Mistrzejowiczanin » 29 mar 2015, o 21:15

dwaeuro pisze:ychy, ton wypowiedzi, argumenty, "przyjaźnie", nie czytanie ze zrozumieniem postów i tezy są bardzo podobne do jednego z byłych użytkowników.
Styl pisania tegoż użytkownika bardzo mi przypomina jakiś czas temu zbanowanego jednego forumowicza. :whistle:
Linia 14 z taborem mieszanym NGT6 i NGT8, Linia 52 w Krakowiakach i NGT8, stanowcze NIE dla bezzasadnej faworyzacji Krowodrzy Górki pod względem taborowym, NIE dla tuneli tramwajowych zamiast metra !!!

komunikacjakrk
Specjalista

28.03.2015

#20 Post autor: komunikacjakrk » 29 mar 2015, o 21:25

Wchodze na forum z myślą, że dowiem się czegoś ciekawego. A tu spotyka mnie sytuacja troche dziecinna, odbiegająca od tematyki działu i forum. Róbcie tak dalej.

Mam nadzieje, że @ nałoży odpowiednie kary na użytkowników.

Awatar użytkownika
yosujiro
Dyrektor

28.03.2015

#21 Post autor: yosujiro » 29 mar 2015, o 21:27

niezależny77 pisze: Nie odpowiada się pytaniem na pytanie. :nerd: Ale w sumie skąd mogłeś o tym wiedzieć, skoro wiedzą o tym tylko inteligentni ludzie, a po Twoich postach i sugestiach nie uważam Cię za takiego. :fack-off:
Zarzucasz innym brak kultury, a samemu wychodzi Ci słoma z butów :) Już w kilku postach względem innych użytkowników użyłeś "fack- offa" co jest zachowaniem kompletnie wieśniackim. Ale odnośnie Twojego buractwa wypowiadałem się zaraz po Twojej rejestracji i im dłużej tu piszesz, tym Twoja buta jest coraz większa, więc dziwi mnie, że inni forumowicze dopiero teraz zaczęli reagować. Tyle w temacie i ze swojej strony kończę ten OT :)

Awatar użytkownika
dwaeuro
Dyspozytor

28.03.2015

#22 Post autor: dwaeuro » 29 mar 2015, o 21:33

@ powinni przede wszystkim sprawdzać kto się tu rejestruje. Mam dowody, że przynajmniej te dwa konta należą do tego samego użytkownika i bardzo możliwe, że są jeszcze dodatkowe. Ba, ten fakt jest kryty przez kilku użytkownik, co jest bardzo smutne. Na rękę jest @ karmić trolla?

Oczywiście przepraszam, że w tym temacie rozpoczęła się ta dyskusja i jeżeli tylko @ uznają, że należy mi się kara za to zachowanie, proszę mnie ukarać, moja wina pod tym względem jest oczywista, ale mam przynajmniej nadzieję, że forum zostanie oczyszczone z oszustów.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2015, o 21:44 przez dwaeuro, łącznie zmieniany 1 raz.

JZet
Znawca

28.03.2015

#23 Post autor: JZet » 29 mar 2015, o 21:44

yosujiro pisze:
niezależny77 pisze: Nie odpowiada się pytaniem na pytanie. :nerd: Ale w sumie skąd mogłeś o tym wiedzieć, skoro wiedzą o tym tylko inteligentni ludzie, a po Twoich postach i sugestiach nie uważam Cię za takiego. :fack-off:
Zarzucasz innym brak kultury, a samemu wychodzi Ci słoma z butów :) Już w kilku postach względem innych użytkowników użyłeś "fack- offa" co jest zachowaniem kompletnie wieśniackim. Ale odnośnie Twojego buractwa wypowiadałem się zaraz po Twojej rejestracji i im dłużej tu piszesz, tym Twoja buta jest coraz większa, więc dziwi mnie, że inni forumowicze dopiero teraz zaczęli reagować. Tyle w temacie i ze swojej strony kończę ten OT :)
Podpisuję się pod tym postem + jeszcze dodam parę słów.

Bawi mnie to, że zamiast argumentować swoje zdanie na temat taboru 52 to zamiast tego wolisz się spinać bo skandalem jest, że ktoś może uważać inaczej niż ty :o
Nawet Krakowiak2013 zamiast obrażać się na byle co, to przynajmniej dyskutował i odpowiadał innym na temat swoich proponowanych zmian. W twoim przypadku można od razu wyczuć totalny brak poszanowania innych oraz kompletną ignorancję wiążącą się z podkreślaniem swojego nadmiernego ego. Człowieku, myślisz że takim sposobem pokażesz przykładne wypowiadanie się na forum? Dyskusja jest m.in po to, by wyrazić swoje zdanie i zaakceptować opinię innych. Na twoim miejscu starałbym cię chociaż zrozumieć tok myślenia dyskutujących, no ale lepiej przecież uważać po swojemu i lepiej, by Os. Piastów czy inne regiony korzystały z pseudoudogodnień bo tak. Ja tam nie wnikam, ale nie miej potem pretensji, że jesteś postrzegany w taki sposób a nie inaczej.

Pozdrawiam serdecznie.

Zablokowany

Wróć do „Kosz”