Komunikacja w czasie remontu Straszewskiego - Podwale

Tutaj trafiają wszystkie "śmieci" związane z forum

Moderator: Moderatorzy

J23
Pasażer

#1 Post autor: J23 » 9 mar 2015, o 13:33

Witam - to mój pierwszy post na tym forum.
Jak Waszym zdaniem będzie wygladać komunikacja tramwajowa w czasie tego nieodległego (mam nadzieję) remontu - zakładam, że nie będzie odwołań i remont ruszy w terminie. Ale nawet gdyby były te odwołania to remont i tak bedzie tylko później - więc stąd mój temat. Dodatkowe tramwaje nr 2,8,13,18,20 na pewno nie zmieszczą się na linii objazdowej przez Westerplatte. Czy 20 pojedzie na Bronowice, czy 8,13 albo 18 na Cichy Kącik? Co będzie zlikwidowane/ ograniczone? A może likwidacja/ograniczenia obejmą inne linie - np. 3, 19 czy 52?. Czy autobusy w czasie remontu 124/152/424/304/502 będą jeździły Pawią i po Alejach w obie strony ?
Pozdrawiam

Nie będziemy wróżyć z fusów - pojawią się komunikaty będziemy dyskutować - na razie zamykamy i do kosza - adm. mseifer
Ostatnio zmieniony 9 mar 2015, o 17:52 przez Mseifer, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: Nie będziemy wróżyć z fusów - pojawią się komunikaty będziemy dyskutować - na razie zamykamy i do kosza - adm. mseifer
J23

Awatar użytkownika
DaroKRK
Dyrektor

#2 Post autor: DaroKRK » 9 mar 2015, o 14:38

Awatar użytkownika
karolak
Inspektor
Kontakt:

#3 Post autor: karolak » 9 mar 2015, o 17:47

DaroKRK pisze:Istnieje podobny wątek.
http://www.pkk.info.pl/viewtopic.php?f= ... ead#unread
Zwróćmy uwagę na to, że de facto ten wątek dotyczy strony technicznej niniejszego remontu, natomiast ten, co został założony teraz dotyczyłby dyskusji o układzie KM w czasie trwania ww. remontu.

Zablokowany

Wróć do „Kosz”