jakdojade.pl

Moderator: Moderatorzy

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
DAMIAN
Dyrektor
Posty: 2047
Rejestracja: 3 cze 2011, o 17:15
Lokalizacja: Kraków Prądnik Biały

jakdojade.pl

#16 Post autor: DAMIAN » 15 wrz 2015, o 13:24

kucyk pisze:Na jakdojade.pl od kilku dni linia autobusowa "163" jest linią strefową. :lmao:
To samo było/jest z "503", gdzie wg jakdojade jest linią przyspieszoną strefową a "144" jest linią strefową :]

malecka19

jakdojade.pl

#17 Post autor: malecka19 » 15 wrz 2015, o 21:08

kucyk pisze:Na jakdojade.pl od kilku dni linia autobusowa "163" jest linią strefową. :lmao:
Ogólnie coś jest nie tak. Potrzebowałam z okolic R.Matecznego jak najszybciej dostać się na Azory, to jakdojadę zapomniało o 173 i ciągnęło mnie przez pół miasta.

krawiec
Kierownik
Posty: 941
Rejestracja: 2 lis 2009, o 16:24
Lokalizacja: Krowodrza Górka

jakdojade.pl

#18 Post autor: krawiec » 3 gru 2015, o 18:32

W jakdojade nadal nie ma aktualnych rozkładów. Linia 79 jest niewidoczna.

kucyk
Dyrektor
Posty: 2389
Rejestracja: 10 lut 2014, o 16:35
Lokalizacja: kraków

jakdojade.pl

#19 Post autor: kucyk » 16 sty 2016, o 01:07

Od godziny mamy nowy wygląd jakdojade.pl. Jak się reklamują ma być nowszy, lepszy i jeszcze bardziej niezawodny. :)
A tu "kicha" nadal kursy w Krakowie z samą wysoką podłogą. :wall:

Lw25
Moderator
Posty: 3010
Rejestracja: 21 sty 2014, o 15:52
Lokalizacja: Krowodrza Górka/日進市

jakdojade.pl

#20 Post autor: Lw25 » 16 sty 2016, o 18:18

kucyk pisze:Od godziny mamy nowy wygląd jakdojade.pl. Jak się reklamują ma być nowszy, lepszy i jeszcze bardziej niezawodny. :)
A tu "kicha" nadal kursy w Krakowie z samą wysoką podłogą. :wall:
Kursy w Krakowie to kwestia zdaje się tego, że jak inne wyszukiwarki oprócz jakdojade chciały rozkład od MPK i chyba nawet przed sądami wywalczyły równouprawnienie... to beton w MPK stwierdził, że nikt nie dostanie.
Komunikacja Miejska w Krakowie jest na pokaz. Jak masa rzeczy w tym mieście.

Awatar użytkownika
mpk-kuba1
Inspektor
Posty: 344
Rejestracja: 1 lut 2011, o 13:54
Lokalizacja: Kraków

jakdojade.pl

#21 Post autor: mpk-kuba1 » 18 kwie 2016, o 08:27

W aplikacji poprawiono wyświetlanie Krakowiaków. Oznaczone są teraz prawidłowo niską podłogą.

bielanek
Dyrektor
Posty: 1760
Rejestracja: 29 wrz 2009, o 14:57
Lokalizacja: Mistrzejowice
Kontakt:

jakdojade.pl

#22 Post autor: bielanek » 21 maja 2016, o 22:52

Przy wyszukiwaniu nie uwzględnia remontu na Piłsudskiego, więc uważajcie bo już niektórzy moi znajomi się na tym "przejechali".

lukaszpdg
Dyrektor
Posty: 3276
Rejestracja: 26 maja 2015, o 16:08
Lokalizacja: Kraków

jakdojade.pl

#23 Post autor: lukaszpdg » 22 maja 2016, o 00:35

W aplikacji są błędne godziny odjazdów m.in. "9", "52", "64":
Obrazek

kucyk
Dyrektor
Posty: 2389
Rejestracja: 10 lut 2014, o 16:35
Lokalizacja: kraków

jakdojade.pl

#24 Post autor: kucyk » 22 maja 2016, o 09:14

lukaszpdg pisze:W aplikacji są błędne godziny odjazdów m.in. "9", "52", "64":
Obrazek
U mnie jest to samo. Ale generalnie rozkłady nie były zmieniane od dobrego tygodnia. Przez cały tydzień np. taka "9" ma rozkład w weekendy uwzględniający kursowanie przez ulice Andersa i Płac Centralny. :lmao:

chlorofil
Dyrektor
Posty: 1071
Rejestracja: 26 sie 2013, o 20:29
Lokalizacja: Ziemia

jakdojade.pl

#25 Post autor: chlorofil » 22 maja 2016, o 21:35

Wczoraj trochę się zdziwiło gdy aplikacja zasugerowała mi przesiadkę na przystanku Piaski Wielkie z 50 z centrum na 204/224/244 do Wieliczki...

krawiec
Kierownik
Posty: 941
Rejestracja: 2 lis 2009, o 16:24
Lokalizacja: Krowodrza Górka

jakdojade.pl

#26 Post autor: krawiec » 26 lut 2017, o 12:50

Jakdojade podaje, że 160 jeździ przez Marszowiec :D

Łukasz
Moderator fb pkk
Posty: 3542
Rejestracja: 15 mar 2014, o 21:03
Lokalizacja: Kraków->Nowa Huta

jakdojade.pl

#27 Post autor: Łukasz » 26 lut 2017, o 13:02

krawiec pisze:Jakdojade podaje, że 160 jeździ przez Marszowiec :D
https://www.facebook.com/PKKinfo/photos ... =3&theater
Trasa nowej linii "160" według jakdojade: z Huty prosto do Zielonek! :D

Nadesłał Maciek.

krawiec
Kierownik
Posty: 941
Rejestracja: 2 lis 2009, o 16:24
Lokalizacja: Krowodrza Górka

jakdojade.pl

#28 Post autor: krawiec » 19 cze 2017, o 21:08

W wersji web jakdojade pokazuje zasięg terytorialny parafii...

Awatar użytkownika
Locutus
Moderator
Posty: 7372
Rejestracja: 19 wrz 2009, o 07:40
Lokalizacja: Romilly-sur-Seine
Kontakt:

jakdojade.pl

#29 Post autor: Locutus » 20 cze 2017, o 17:07

Trzeba się dostosować do obecnego klimatu politycznego. :rotfl:

Pozdrawiam!
LOKI
Komunikacja miejska ma być dla ludzi. Nigdy na odwrót.

Ignium
Znawca
Posty: 19
Rejestracja: 8 sie 2019, o 14:03

jakdojade.pl

#30 Post autor: Ignium » 19 wrz 2019, o 09:50

Czy tylko mi się wydaje czy jak dojade znowu się zaczyna psuć i nie pokazuje niektórych połączeń? Już było tak dobrze przez jakiś czas

ODPOWIEDZ

Wróć do „IV. W Sieci & Software”