jakdojade.pl
Moderator: Moderatorzy
jakdojade.pl
Nie wiem jak w Krakowie, bo już nie używam, ale w Gdańsku na urlopie będąc nawet nie znając miasta łatwo było się zorientować, że cokolwiek jakdojadę sugeruje jest to bezwartościowe. Ciągle wysyłał mnie do jazdy linią 5 (mimo, że była ona zdublowana przez inne na tym samym odcinku), kazał czekać na kolejny autobus podczas przesiadki, gdy poprzednia brygada również jechała taką samą trasą, słabo działały przesiadki na SKM (nie wiem, czy nie umiał wyznaczyć trasy, ale często kazał przesiadać się np. na Oliwie, mimo, że tramwajem jechałem już z Przeróbki). Ogólnie w Gdańsku gorąco odradzam, google sprawdza się znacznie lepiej.
jakdojade.pl
W Krakowie dobrze się sprawdza.
-
- Pasażer
- Kontakt:
Braki w Jak Dojadę
Witam, szkoda że w aplikacji "Jak dojadę" brakuje aktualnych czasów kursowania autobusów/tramwajów tak jak jest w aplikacji "Kraków pod ręką"
Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie ?
Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie ?
- pasazer_mobilisu
- Administrator Techniczny
Braki w Jak Dojadę
Aktualnych? Masz na myśli rzeczywiste czasy z GPS? Jakdojade obsługuje to w kilku miastach i owszem szkoda że w Krakowie tego nie ma, ale sądząc po tym jak wielu ciągle rzeczy brakuje w TTSS to nie spodziewam się że to zrobią.
Braki w Jak Dojadę
Według moich obserwacji to na niektórych liniach w jakdojade są czasy zgodne z danymi z GPSa.pasazer_mobilisu pisze: ↑10 cze 2020, o 11:49Aktualnych? Masz na myśli rzeczywiste czasy z GPS? Jakdojade obsługuje to w kilku miastach i owszem szkoda że w Krakowie tego nie ma, ale sądząc po tym jak wielu ciągle rzeczy brakuje w TTSS to nie spodziewam się że to zrobią.
jakdojade.pl
Dzisiaj coś nie bardzo mi się zgadza rozkład linii "9" na jakdojade.pl z tym co pokazuje mapa ttss.
Są brygady gdzie wg. jakdojade.pl ma być niska podłoga a jest wg. ttss brygada z wysoką podłogą i odwrotnie (jakdojade.pl pokazuje kurs z wysoką podłogą a mapa ttss wskazuje, że pojedzie tramwaj z niską podłogą).
Bądź tu mądry i pisz wiersze.

Są brygady gdzie wg. jakdojade.pl ma być niska podłoga a jest wg. ttss brygada z wysoką podłogą i odwrotnie (jakdojade.pl pokazuje kurs z wysoką podłogą a mapa ttss wskazuje, że pojedzie tramwaj z niską podłogą).

Bądź tu mądry i pisz wiersze.