To Wielicką by było trudno przenieść do TGKaszmir pisze: Ja podobnie - pary przystanków starczą, bo zwykle na danym ciągu nie kursuje więcej niż osiem linii.

Moderator: Moderatorzy
Tylko że wtedy trzeba znowu odznaczać że inna linia nie zatrzymywała się dwa razy na tym samym przystanku jeśli ustawisz dwa słupki obok siebie.Castaway pisze:Z tego co pamiętam, to pewnym wyjściem, było ustawienie drugiego przystanku obok już istniejącego
Ja na samym początku stawiam przystanki koło siebie, i przy tworzeniu linii odznaczam jeden.NowaHutaWschód pisze:Tylko że wtedy trzeba znowu odznaczać że inna linia nie zatrzymywała się dwa razy na tym samym przystanku jeśli ustawisz dwa słupki obok siebie.Castaway pisze:Z tego co pamiętam, to pewnym wyjściem, było ustawienie drugiego przystanku obok już istniejącego
Tylko że to mija się z celem jednak, no i ostatnio zmieniłem pojemności w taborze podnosząc wszędzie w autobusach o 20 miejsc a w tramwajach o 40, a w grze się okazało że pojemności w ogóle się wymieszały i w małym autobusiku było 70 miejsc a w tym dużym piętrowym chyba 30maniak223 pisze:Ja na samym początku stawiam przystanki koło siebie, i przy tworzeniu linii odznaczam jeden.NowaHutaWschód pisze:Tylko że wtedy trzeba znowu odznaczać że inna linia nie zatrzymywała się dwa razy na tym samym przystanku jeśli ustawisz dwa słupki obok siebie.Castaway pisze:Z tego co pamiętam, to pewnym wyjściem, było ustawienie drugiego przystanku obok już istniejącego
U mnie jest to samo, jak tworzę chyba 8 albo 9 linię.Kosoviak pisze:Są jakieś nowe gry w tej tematyce?
Bo tu gram do pewnego momentu po czym wywala mnie z gry gdy tworzę trasę i dalej sobie nie pogram.
Nie wiem czy macie podobne problemy ale sprawdzałem na dwóch laptopach, dwie różne płyty z grą i problemy się pojawiają w tych samych miejscach.
Przepraszam, że tak późno, ale dopiero teraz zauważyłem te posty. Należy poszukać w sieci patcha 1.4 i powinno wszystko nienagannie działać.NowaHutaWschód pisze:U mnie jest to samo, jak tworzę chyba 8 albo 9 linię.
piejdole, nie chce mi się szukać, niech zrobią TG2, taką jaka powinna być w rzeczywistości a nie jakieś robione na szybko, gdzie tramwaje nawet nie muszą jeździć po torach bo na zakręcie jadą gdzieś po asfalcieCoffee pisze:Przepraszam, że tak późno, ale dopiero teraz zauważyłem te posty. Należy poszukać w sieci patcha 1.4 i powinno wszystko nienagannie działać.NowaHutaWschód pisze:U mnie jest to samo, jak tworzę chyba 8 albo 9 linię.
TG to gra z 2000 roku, nie można oceniać z perspektywy 2013...NowaHutaWschód pisze: taką jaka powinna być w rzeczywistości a nie jakieś robione na szybko,