Na laptopa też możesz mieć: http://apps.microsoft.com/windows/pl-pl ... e89cecda16Mseifer pisze:Tapatalka na laptopa nie ma. A na komórce zawsze się przyda. Sam się przekonałem że sto razy się lepiej przegląda niż operą na tel.
Tapatalk
Moderator: Moderatorzy
-
- Dyspozytor
Odp: Tapatalk
Tapatalk
Zgadza się, a tak to wygląda w akcji: http://zapodaj.net/c9755154711c5.png.htmlKrakowiaczek50 pisze:Na laptopa też możesz mieć: http://apps.microsoft.com/windows/pl-pl ... e89cecda16Mseifer pisze:Tapatalka na laptopa nie ma. A na komórce zawsze się przyda. Sam się przekonałem że sto razy się lepiej przegląda niż operą na tel.
Polecam, bo naprawdę wygodnie się tak czyta

Tapatalk
Admin własnego forum nie znaMseifer pisze:A propo podpisu wyslane z bla bla to ja bym to zostawil z tego wzgledu zeby nie mozna sie bylo do kogos przyczepic ze na przyklad polskich znakow nie stosuje.

Tapatalk
Nie wiem co się działo. Pomogła dopiero reinstalacja Tapatalka. Ogólnie to było dosyć dziwne, bo najsampierw mnie Tapatalk wylogował (co mi się nigdy nie zdarzało), a nie chciał się zalogować, a następnie jako niezalogowany nie miałem w ogóle możliwości wejścia do forum PKK (cały czas łączył mi z serwerem, inne ustawienia działały), więc myślałem że to wina PKK, ale jednak to była wina Tapatalka. Mój błąd.
Tutaj znajdziesz różne mapy, schematy, obliczenia i wykazy, które dotychczas udostępniłem.
-
- Dyspozytor
Tapatalk
Od kilku dni mogę się za logować na forum przez tapatalka. Co jest tego przyczyną? Czy inni też tak mają?
Tapatalk
Podejrzewam, że chodziło ci o to, że nie możesz się zalogować. Ja nie korzystam z tapatalka, ale jak przed chwilą ściągnałem to nie mogłem się zalogować/przeglądać forum. Podejrzewam, że to przez obecne od kilku dni problemy z certyfikatem SSL.
- Locutus
- Moderator
- Kontakt:
Tapatalk
Też obstawiam problemy z certyfikatem, aczkolwiek na przykład w piątek tapatalk mi śmigał, dzisiaj mi śmiga, a wczoraj wypluwał błędy...
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
Komunikacja miejska ma być dla ludzi. Nigdy na odwrót.
- pasazer_mobilisu
- Administrator Techniczny
Tapatalk
Dziś certyfikat jest poprawnyLocutus pisze:Też obstawiam problemy z certyfikatem, aczkolwiek na przykład w piątek tapatalk mi śmigał, dzisiaj mi śmiga, a wczoraj wypluwał błędy...
Pozdrawiam!
LOKI

-
- Dyspozytor
Tapatalk
Tak, o to mi chodziło, z pośpiechu pisalem Przepraszam.hlsd pisze:Podejrzewam, że chodziło ci o to, że nie możesz się zalogować. Ja nie korzystam z tapatalka, ale jak przed chwilą ściągnałem to nie mogłem się zalogować/przeglądać forum. Podejrzewam, że to przez obecne od kilku dni problemy z certyfikatem SSL.