Mówisz - masz

Moderator: Moderatorzy
#408+409+406bielanek pisze:ufoka z monitoringiem
Z tego, co mi wiadomo, to jedyne stozłomki z monitoringiem.bielanek pisze:Nie wie ktoś czasem czy więcej stopiątek dostało monitoring?
W składzie #416+419+420 jadąc dzisiaj na Bronowice w 3-cim wagonie wypatrzyłem kamery, a w pierwszym automat biletowy.Coffee pisze:#408+409+406bielanek pisze:ufoka z monitoringiemZ tego, co mi wiadomo, to jedyne stozłomki z monitoringiem.bielanek pisze:Nie wie ktoś czasem czy więcej stopiątek dostało monitoring?
Mam wrażenie że to tylko atrapy - są do spotkania tylko w 3-cich wagonach i nigdzie nie widziałem rejestratora.rodan pisze:Obudowy kamer można zobaczyć również m.in. w trzecim wagonie 445+446+405 (zostawiono świetlówkę na samym przodzie 105NaD). O ile nie mam zdania czy ten monitoring jest konieczny w 105-tkach, o tyle wydaje mi się że bardziej potrzebny byłby w remontowanych C3.
Bo tak, jakby już mało z tego było zdemolowane... Zresztą już nie musi. Mimo "kamer" w #420 z tyłu można już podziwiać "tfórczość regionalną młodocianych artystów"Myślę, ze powinieneś zrobić transparent i informować o swoim podejrzeniu wszystkich w Krakowie.
Użytkownicy nie, natomiast portal jest otwarty i każdy może mieć do niego dostęp, nawet bez rejestracji. A co, jeśli jakaś nieodpowiednia osoba wejdzie na tę stronę nawet przez przypadek, choćby przez google?Chris pisze:Bez jaj, chyba czytelnicy tego portalu nie są wandalami pojazdów MPK.
Masz 100% racji, jednak z takim podejściem to każda informacja od miłośnika może pomóc wandalom, na przykład to że w kablu WN między wagonami jest napięcie 600V i inteligent postanowi go przeciąć (przynajmniej wtedy zadziałałaby selekcja naturalnaKaszmir pisze:Oczywiście, może ta kamerka nie jest atrapą, jednak nie zmienia to faktu, że jako pasażerowie oraz kulturalni miłośnicy powinniśmy pomagać chronić tabor.