Za to dziękuję. Ale raczej się ich już nie doczekasz. Natomiast do rzeczy.Jopek36 pisze:Osobiście brakuje mi Twoich prasówek, gdyż wybierałeś ciekawe tematy, umieszczając zazwyczaj krótki i rzeczowy komentarz do nich.
Litości. Ja już wyjaśniłem, że chodzi mi o bilans na chwilę obecną względem roku formy z1999 roku, a nawet z 2003 roku kiedy to już rozpoczęto porządne cięcia w Bieżanowie (nawiasem mówiąc to już w chwili uruchomienia linii na Kurdwanów w roku 2000 zaczęło się cięcie) a nie to co było za minutę północ czy minuta po 17 listopada 2012. I tu bilans jest na wielki minus. W dalszą zbędną dyskusję nie wchodziłem. Co uważał scyzor663 to jego zdanie i w dyskusję z nim nie miałem zamiaru dalej wchodzić i tym bardziej wrzucać komuś "+1" - to Jego interpretacja. Również nie miałem i nie mam zamiaru wchodzić w jakąkolwiek kłótnię z Cukrem bo widzę, że z czytaniem u niego jest coś nie tak? Ja piszę o dawnym "502" kursującym co 12 czy 15 minut w dzień powszedni i co 20 minut w weekendy a On mi tu pisze o "522/503".

Tak na marginesie Żona mnie informowała, że obecna młodzież ma problemy z czytaniem i ze zrozumieniem - bo nawet w wielu gimnazjach uczniowie nie potrafią napisać referatów, rozprawek i wypracowań. Cóż jak widać na forum jest podobnie. Ale skoro za coś takiego mam otrzymywać ostrzeżenia (już drugi raz) to ja się z Wami żegnam. Może człowiek po 40 żyje w innym świecie niż 20-latkowie?