Prośba do @etred o dopisanie do 341-349 literek KU, a do 596-598 KR.
Wiem o tych zmianach do zrobienia, tylko w ostatnim miesiącu żywcem nie miałem czasu ich wprowadzić.Plus zmiana z DR557-DR560 na BR557-560.
Moderator: Moderatorzy
Prośba do @etred o dopisanie do 341-349 literek KU, a do 596-598 KR.
Wiem o tych zmianach do zrobienia, tylko w ostatnim miesiącu żywcem nie miałem czasu ich wprowadzić.Plus zmiana z DR557-DR560 na BR557-560.
Nigdy nie miały nadajników.
Też mnie to zdziwiło ale biorąc pod uwagi ilość pasażerów na tym ciągu nie dziwi mnie że poszli na oszczędność.
Nie udało się, poczekamy 2 lata do nowej umowy na obsługę linii.
A dlaczego nie mogą mieć? Przecież skasowano część pojazdów, to jaki problem przenieść do tych, które kursują liniowo.
Niestety działania MPK rzadko kiedy są logiczne.NGT10 pisze: ↑6 sie 2022, o 21:22Po prostu nie zakładałem, że powodem może być brak woli, już bardziej prawdopodobne było dla mnie, że na przeszkodzie są kwestie techniczne. W głowie nie mieści się, że w skali kilkuset pojazdów jest problem z zainstalowaniem nadajników kilku sztukom tramwajów, które kursują po NH. Logiki w tym brak...
Dziękietred pisze: ↑26 sie 2022, o 13:46https://github.com/openlayers/openlayer ... issues/113
^ poprawię to dziś wieczorem
Dzięki za informację. Dzisiaj zauważyłem, że w GTFS_KRK_A.zip pojawił się plik shapes.txt zawierający kształty tras. Wydaje mi się, że w poprzednim tygodniu jeszcze go nie było. Dziękujemy za ulepszenie i czekamy na analogiczną aktualizację dla GTFS_KRK_T.zip.Z ciekawostek to pisałem do ZTP Kraków z zapytaniem czy do paczek rozkładowych w formacie GTFS dodane będą kształty tras to dostałem informację, że mają zostać dodane do końca bieżącego roku. Oraz, że w Krakowie jest wdrażane nowe oprogramowanie do układania rozkładów i wdrożenie tego powinno też poprawić jakość udostępnionych przez ZTP Kraków danych.