Nie trzy, tylko cztery lata (48mies) od 1.02.2016 - więc zostało jeszcze niecałe pół roku do końca stycznia 2020.tomek_m pisze:Przetarg na kontrolę biletów w KMK wygrała "RENOMA" i miał to być okres trzyletni z tego co pamiętam. Te trzy lata chyba już minęły, był ostatnio jakiś kolejny przetarg?
Bilety, kontrole
Moderator: Moderatorzy
Bilety, kontrole
-
- Pasażer
Bilety, kontrole
macie rację, że ostatnio kontrole są zdecydowanie rzadsze, aż dziwne, bo po podniesieniu cen biletów na pewno jest więcej osób bez nich
Bilety, kontrole
Powód jest prosty... Ludzie nie chcą pracować. Kto w temacie, ten wie.
- pasazer_mobilisu
- Administrator Techniczny
Bilety, kontrole
Dostałem odpowiedź od ZTP w sprawie korzystania z biletu "weekendowy rodzinny", w skrócie: opiekunem może być dowolna osoba dorosła, a wiek dziecka należy potwierdzić dokumentem jeśli ma powyżej 7 lat, całość: https://imgur.com/download/e5WDiqm/
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2019, o 23:58 przez pasazer_mobilisu, łącznie zmieniany 2 razy.
Bilety, kontrole
Wrzuć jeszcze raz, bo nie działapasazer_mobilisu pisze:Dostałem odpowiedź od ZTP w sprawie korzystania z biletu "weekendowy rodzinny", w skrócie: opiekunem może być dowolna osoba dorosła, a wiek dziecka należy potwierdzić dokumentem jeśli ma powyżej 7 lat, całość: https://m.imgur.com/gallery/1sitz5p

Bilety, kontrole
Jazda przystanek +1/-1 na biletach linia/2 linie. Sprawa wraca jak bumerang. Nadal to nie działa? Czy coś się zmieniło w tej kwestii i nadal to nie wróciło? Obiecywali, że powróci ta zasada. Ktoś coś?
Bilety, kontrole
Jakiś link do informacji, że ta zasada powróci? Tutaj pasowałaby interpelacja do prezydenta JM.
Bilety, kontrole
Sam sobie odpowiedziałem. Przejrzałem ostanie uchwały Rady Miasta i wychodzi, że to wróciło. Bo jest zmiana art 6 i dodali zapis o +1/-1.Adrian pisze:Jakiś link do informacji, że ta zasada powróci? Tutaj pasowałaby interpelacja do prezydenta JM.
Bilety, kontrole
Podałbyś link, proszę? Albo chociaż namiary o którą Uchwałę chodzi?sienioo pisze:Sam sobie odpowiedziałem. Przejrzałem ostanie uchwały Rady Miasta i wychodzi, że to wróciło. Bo jest zmiana art 6 i dodali zapis o +1/-1.

Bilety, kontrole
Ja przejrzałem wszystkie uchwały RMK z tego roku, dotyczące zmiany Uchwały nr XXI/231/11 - i znalazłem jedynie z 27 marca (ta zmieniająca wszystkie ceny biletów) oraz z 28 sierpnia (gdzie dodano przejazdy bezpłatne dla poszkodowanych weteranów).Kaszmir pisze:Podałbyś link, proszę? Albo chociaż namiary o którą Uchwałę chodzi?sienioo pisze:Sam sobie odpowiedziałem. Przejrzałem ostanie uchwały Rady Miasta i wychodzi, że to wróciło. Bo jest zmiana art 6 i dodali zapis o +1/-1.
Więc nie wiem, jaką uchwałę widział Sienioo

Bilety, kontrole
Przepraszam za błąd. Wziąłem starszą wersję, gdzie był punkt, że go wykreślili, a nie dodali.suchy pisze:Ja przejrzałem wszystkie uchwały RMK z tego roku, dotyczące zmiany Uchwały nr XXI/231/11 - i znalazłem jedynie z 27 marca (ta zmieniająca wszystkie ceny biletów) oraz z 28 sierpnia (gdzie dodano przejazdy bezpłatne dla poszkodowanych weteranów).Kaszmir pisze:Podałbyś link, proszę? Albo chociaż namiary o którą Uchwałę chodzi?sienioo pisze:Sam sobie odpowiedziałem. Przejrzałem ostanie uchwały Rady Miasta i wychodzi, że to wróciło. Bo jest zmiana art 6 i dodali zapis o +1/-1.
Więc nie wiem, jaką uchwałę widział Sienioo
z 27 marca przeczytałem i fakt nie ma nic, czyli nadal lipa
Bilety, kontrole
https://www.bip.krakow.pl/?dok_id=116885
Jest i przetarg. Oby jak najmniej pomyślny dla Małej Sycylii z Trójmiasta i sbeckiej spier****ny.
Jest i przetarg. Oby jak najmniej pomyślny dla Małej Sycylii z Trójmiasta i sbeckiej spier****ny.
Bilety, kontrole
Czy tylko ja mam takie wrażenie, iż kontroli jest obecnie jak na lekarstwo?
Bilety, kontrole
Też mam takie wrażenie. Raczej takie incydenty jak mi się dzisiaj zdarzył (dwie kontrole w ciągu pół godziny... w tym samym autobusie) to tylko przypadki.bebiko pisze:Czy tylko ja mam takie wrażenie, iż kontroli jest obecnie jak na lekarstwo?
-
- Moderator fb pkk
Bilety, kontrole
Całkiem niedawno w Zielonkach widziałem
Ogólnie jak dla mnie powinno być sporo kontroli na aglo, bo naprawdę sporo osób jeździ bez biletu.