Platforma Komunikacyjna Krakowa

"Komunikacja miejska ma być dla ludzi, nigdy na odwrót"
Teraz jest 16 wrz 2019, o 09:25

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 paź 2009, o 23:18 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 wrz 2009, o 20:25
Posty: 22529
"Sposób na bilet bez kolejki"
http://www.krakow.pl/komunikaty/?MODE=m ... om_id=9803

"KKM – najlepszy sposób na bilet, bez kolejki"
http://www.mpk.krakow.pl/default.aspx?d ... &templId=6


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 paź 2009, o 00:00 
Online
Wisielec pomostowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 wrz 2009, o 14:59
Posty: 6236
Lokalizacja: Kraków - Borek Fał.
Kaszmir napisał(a):
"Sposób na bilet bez kolejki"
http://www.krakow.pl/komunikaty/?MODE=m ... om_id=9803

"KKM – najlepszy sposób na bilet, bez kolejki"
http://www.mpk.krakow.pl/default.aspx?d ... &templId=6


Właśnie widuję te ich "sposoby" na bilet, bez kolejki... <_<
Wystarczy tylko być w okolicach PSBO i automatów: w Borku, Łagiewnikach, Starowiślnej, Dworca, Lubicz, Placu Centralnego i Ronda Kocmyrzowskiego, a nawet na pierwszy rzut oka widać kolejki...

_________________
Obrazek
Obrazek
Ich will dass ihr mir vertraut
Ich will dass ihr mir glaubt
Ich will eure Blicke spüren
Jeden Herzschlag kontrollieren


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2009, o 13:10 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 wrz 2009, o 20:25
Posty: 22529
"Nie wszyscy studenci muszą stać w kolejce po bilet MPK"
http://www.krakow.pl/prasowka/?art_id=10244


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 gru 2009, o 11:48 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 wrz 2009, o 20:25
Posty: 22529
Automat biletowy na lotnisku nie działa. Zgłoszone do odpowiednich służb, otrzymałem już pozytywną odpowiedź - więc sytuacja powinna szybko wrócić do normy ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2009, o 16:19 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 wrz 2009, o 20:25
Posty: 22529
Pytanie pośrednio związane z KKM, dlatego postanowiłem nie zakładać nowego tematu.

Czy któryś z Forumowiczów wie może, czy punkt sprzedaży biletów okresowych przy ul. Kalwaryjskiej nadal działa?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2009, o 21:01 
Offline
Znawca

Dołączył(a): 29 wrz 2009, o 13:10
Posty: 30
Lokalizacja: Krk.
Z tego, co wiem, to działa.
W październiku odwiedziłem go osobiście, a w międzyczasie nie spotkałem się z najmniejszą nawet wzmianką o planach zamknięcia, czy zamknięciu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2009, o 22:28 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 wrz 2009, o 20:25
Posty: 22529
Qbat napisał(a):
Z tego, co wiem, to działa.
W październiku odwiedziłem go osobiście, a w międzyczasie nie spotkałem się z najmniejszą nawet wzmianką o planach zamknięcia, czy zamknięciu.

Dzięki ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2009, o 09:58 
Offline
Dyrektor

Dołączył(a): 21 wrz 2009, o 21:14
Posty: 1605
Lokalizacja: Lengyelország
Qbat napisał(a):
Z tego, co wiem, to działa.
W październiku odwiedziłem go osobiście, a w międzyczasie nie spotkałem się z najmniejszą nawet wzmianką o planach zamknięcia, czy zamknięciu.

Tak, jest otwarty.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2010, o 17:23 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 wrz 2009, o 20:25
Posty: 22529
Dziś na portalu UMiG Skawina pojawiła się informacja, że zamontowano dwa automaty biletowe: przy "Ajce" oraz ul. Pokoju. Próżno szukać tej informacji na stronie MPK czy KKM.
http://www.um.skawina.net/index.php?opt ... &menu_id=0


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2010, o 22:23 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 wrz 2009, o 20:25
Posty: 22529
List: Automaty bez rozkładu jazdy
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35821, ... jazdy.html

Tak, tylko ktoś długo sprawdzający połączenia mógłby zablokować możliwość kupienia biletów innym pasażerom, już obecnie tworzą się kolejki...


Ostatnio edytowano 15 sty 2010, o 22:24 przez Kaszmir, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2010, o 10:15 
Offline
Inspektor

Dołączył(a): 24 wrz 2009, o 18:52
Posty: 367
Lokalizacja: aglo
Niech jeszcze sprzedaje prezerwatywy i transmituje "M jak miłość" :)

Za pięć lat, o ile w Krakowie jeszcze będzie KM, każdy będzie już miał przy sobie coś z dostępem do netu i takie coś będzie zupełnie zbędne.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2010, o 11:40 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 wrz 2009, o 20:25
Posty: 22529
Flover napisał(a):
Niech jeszcze sprzedaje prezerwatywy i transmituje "M jak miłość" :)

Ktoś też to już zaproponował :D
http://forum.gazeta.pl/forum/w,409,1057 ... jazdy.html

Flover napisał(a):
Za pięć lat, o ile w Krakowie jeszcze będzie KM, każdy będzie już miał przy sobie coś z dostępem do netu i takie coś będzie zupełnie zbędne.

Zakładając, że gros ludzi starszych w ogóle nie używa komputerów, nie mówiąc już o internecie (nawet w komórkach), to jestem raczej sceptykiem. W styczniu 2009 zaledwie co drugi Polak miał dostęp do Internetu, więc jeszcze daleko:
http://www.pcworld.pl/news/333006/Prawi ... rnetu.html


Ostatnio edytowano 18 sty 2010, o 11:40 przez Kaszmir, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 23.01.2010
PostNapisane: 23 sty 2010, o 14:47 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 wrz 2009, o 20:25
Posty: 22529
Marcin91 napisał(a):
Na Matecznym k. Bonarka zlikwidowano automat KKM.

Zapewne wróci za parę dni. Ew. postawią go na innym przystanku na Rondzie?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 23.01.2010
PostNapisane: 23 sty 2010, o 16:50 
Offline
Specjalista

Dołączył(a): 23 wrz 2009, o 08:17
Posty: 240
Lokalizacja: Skawina
Kaszmir napisał(a):
Marcin91 napisał(a):
Na Matecznym k. Bonarka zlikwidowano automat KKM.

Zapewne wróci za parę dni. Ew. postawią go na innym przystanku na Rondzie?

A nie trafił on przypadkiem do Skawiny?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: 23.01.2010
PostNapisane: 23 sty 2010, o 17:40 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 wrz 2009, o 20:25
Posty: 22529
mario napisał(a):
A nie trafił on przypadkiem do Skawiny?

Przewertowałem listę automatów na stronie kkm.krakow.pl i... rzeczywiście. Podobnie z listy zniknął automat na pętli "Nowy Kleparz", więc i on musiał zostać przeniesiony, co akurat zgadza się z ilością nowych automatów w Skawinie.

(zaktualizowałem też położenia automatów na mapce aglo)


Ostatnio edytowano 23 sty 2010, o 17:43 przez Kaszmir, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL