Platforma Komunikacyjna Krakowa

"Komunikacja miejska ma być dla ludzi, nigdy na odwrót"
Teraz jest 18 lis 2017, o 15:59

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 298 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 gru 2016, o 10:01 
Offline
Dyrektor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2014, o 22:35
Posty: 3208
Lokalizacja: Kraków - Mistrzejowice
Nie wiem, czy ktoś już o tym pisał, ale pod DH Wandą podmienili automat biletowy na ten najnowszy. :)

_________________
Linia 14 co 10 minut z taborem mieszanym NGT6 i NGT8, Linia 52 w Krakowiakach i NGT8, stanowcze NIE dla faworyzacji Krowodrzy Górki i Podgórza, NIE dla tunelów tramwajowych zamiast metra !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 sty 2017, o 13:37 
Offline
Dyrektor

Dołączył(a): 18 maja 2012, o 00:08
Posty: 1913
Lokalizacja: KRK
Na pętli Bronowice (przy Rydla) zamontowano dzisiaj automat biletowy - starego typu, ale z możliwością płacenia kartą + paypass :]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sty 2017, o 22:31 
Offline
Dyrektor

Dołączył(a): 18 maja 2012, o 00:08
Posty: 1913
Lokalizacja: KRK
Na przystanku Prokocim Szpital również wymieniono automat na najnowszy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 mar 2017, o 17:09 
Offline
Moderator fb pkk

Dołączył(a): 15 mar 2014, o 22:03
Posty: 3238
Lokalizacja: Kraków->Nowa Huta
Cytuj:
Uwaga na automat biletowy na przystanku "Wieczysta" w stronę centrum, drukuje czyste kartki! Sprawa już zgłoszona do ekipy zajmującej się automatami, pewnie załatwią to w parę godzin. Info: Damian.

https://www.facebook.com/PKKinfo/photos ... =3&theater

Jeżeli widzicie jakieś kwiatki z innymi automatami to wpisujcie tutaj na forum, a my przekażemy dalej :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 cze 2017, o 15:30 
Offline
Dyrektor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 lip 2014, o 22:35
Posty: 3208
Lokalizacja: Kraków - Mistrzejowice
Biletomaty zatrzymują pasażerom pieniądze
http://www.dziennikpolski24.pl/region/k ... ,12144735/

_________________
Linia 14 co 10 minut z taborem mieszanym NGT6 i NGT8, Linia 52 w Krakowiakach i NGT8, stanowcze NIE dla faworyzacji Krowodrzy Górki i Podgórza, NIE dla tunelów tramwajowych zamiast metra !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 cze 2017, o 19:24 
Offline
Dyrektor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 mar 2014, o 13:22
Posty: 2371
Lokalizacja: Michałowice
Ciekawe czy to się przytrafia starszym biletomatom czy tym nowszym?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 cze 2017, o 19:39 
Offline
Inspektor

Dołączył(a): 10 gru 2014, o 00:02
Posty: 431
Lokalizacja: Kraków
Podejrzewam, że nowsze albo nowsze i starsze po aktualizacji oprogramowania. Kiedyś, dawno temu, mi starszy zatrzymał trochę drobnych i żadnego "kwitka" co robić/co się stało nie wydrukowało.

_________________
A tymczasem w krainie PESAnizmu: "Astrolodzy ogłaszają rok bólu d... Morale -1000, Kłótliwość +500" ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2017, o 22:32 
Offline
Dyrektor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 lut 2012, o 13:57
Posty: 1046
Lokalizacja: Kraków|●Prusy
Przyznam, że pierwszy raz spotkałem się z tym rozwiązaniem w Krakowie.Obrazek

_________________
Mam alergie na linie typu 4X i 4XX


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2017, o 22:39 
Offline
Dyrektor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 gru 2011, o 19:08
Posty: 9301
Lokalizacja: Tereny Zapleszowskie
Miejski przewoźnik chwalił się nim jakieś 2 tygodnie temu: https://www.facebook.com/mpkkrakow/phot ... permPage=1


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lis 2017, o 15:22 
Offline
Dyrektor

Dołączył(a): 10 lut 2014, o 17:35
Posty: 1496
Lokalizacja: kraków
tiross napisał(a):
Przyznam, że pierwszy raz spotkałem się z tym rozwiązaniem w Krakowie.Obrazek

Na Cichym Kąciku jest tak samo. :]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lis 2017, o 20:22 
Offline
Znawca

Dołączył(a): 22 kwi 2017, o 21:39
Posty: 33
Lokalizacja: Bieżanów-Prokocim
Akurat w temacie automatów biletowych - w środę będąc na przystanku autobusowym Kurdwanów (w kierunku Bujaka), na wyświetlaczu najbliższych odjazdów widnieje nazwa "Kurdwanów Szkoła". Z tego co się orientuję taki przystanek znajduje się po drugiej stronie osiedla.. To jakaś błędna konfiguracja automatu, czy przymiarka do zmiany nazwy "węzła" na Kurdwanów P+R?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lis 2017, o 20:28 
Offline
Inspektor

Dołączył(a): 10 gru 2014, o 00:02
Posty: 431
Lokalizacja: Kraków
To musi być jakiś błąd. Kurdwanów Szkoła to typowo przelotowy przystanek.
Nie pamiętasz co niby miało tam jeździć?

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

_________________
A tymczasem w krainie PESAnizmu: "Astrolodzy ogłaszają rok bólu d... Morale -1000, Kłótliwość +500" ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lis 2017, o 20:49 
Offline
Znawca

Dołączył(a): 22 kwi 2017, o 21:39
Posty: 33
Lokalizacja: Bieżanów-Prokocim
volferssj napisał(a):
To musi być jakiś błąd. Kurdwanów Szkoła to typowo przelotowy przystanek.
Nie pamiętasz co niby miało tam jeździć?

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

Odjazdy się pokrywały z rzeczywistymi dla przystanku Kurdwanów.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 298 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL